Erdemli Belediyesi’nden Gençlere Spor Desteği

Erdemli Belediyesi'nden Gençlere Spor Desteği
Erdemli Belediyesi'nden Gençlere Spor Desteği
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, evlatların kötü alışkanlıklara yönelmesini alıkoymak namına toplumsal etkinlik alanları oluşturduklarını belirterek, “Vatana ve millete uğurlu evlatların yetişmesi namına her mevzuda çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz” dedi.

Tollu, Belediye Spor Merkezi’nde çocuklar için düzenlenen spor eğitimine katıldı. Mevzuyla ilgili açıklamada yer edinen Tollu, vatana ve millete uğurlu evlatlar yetiştirmek için her alanda ellerinden geleni yaptıklarını ve hayata geçirmeye devam edeceklerini bildirdi. En mühim vazifelerinden birinin de evlatları fena alışkanlıklardan korumak bulunduğunu kaydeden Tollu, eğitimden sanata, kültürden sağlığa her alanda destekleyici emekler yürüttüklerini söylemiş oldu.

Çocukların yetişmesi adına lise ve üniversite hazırlık kursları ile anaokulu merkezi kurduklarını da belirten Tollu, “Vatana ve millete bahtı açık evlatların yetişmesi adına her mevzuda çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de evlatlarımızın peşinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. – MERSİN