Engelli gence dayak attılar

Engelli gence dayak attılar
Engelli gence dayak attılar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’da kimliği belirsiz kişiler göre gasbedilen engelli bir genç, saldırıya uğrayarak darbedildi. Yüzünde morluklar oluşan gencin ailesi saldırgan kişilerden davacı olarak bir lahza önce bulunup tutuklanmalarını istedi.

OĞLUNU DARBEDİLMİŞ OLARAK BULDU

Hafta sonu Güler Kayacı akşam eve gelmeyen oğlu Alperen Kayacı ’yı çağırmak için dışarı çıktı. Etrafa oğlunu soran anne muhakkak bir zaman sonra PTT Merkez Şubesi ’nin peşinde darp edilmiş halde buldu. Korkular içinde anne, oğlunu hemencecik hastaneye götürdü.

Engelli gence dayak attılar

“GİTTİĞİMDE AĞZI BURNU KAN İÇİNDEYDİ”

Tedavi edildikten sonra taburcu edilen genç evine geldi. Oğlunun darbedilmesine tepki gösteren anne Güler Kayacı, oğlunun yüzde 70 engelli olduğunu söyleyen anne Güler Kayacı, “Çocuğumu tanıdıkları için esnaflara nerede olduğunu sordum. daha sonra PTT ’nin oraya gittim şok oldum. Gittiğimde çocuğun ağzı ve burnundan leş gibi kan kokusu geliyordu. Benim engelli evladıma bunu yapan yarın bütün engellilere ne yapmaz? Bunlar ortalıkta gezmesin hak yerini bulsun. Ellerini kollarını sallayarak bu engelli çocuklara bu eziyeti vermesinler” ifadelerini kullandı.

Engelli gence dayak attılar

ÇOCUĞUN ELLERİNİ TUTUP ARABAYA BİNDİRDİLER

Oğlu Alperen Kayacı’yı darbeden kişileri görenleri emniyete haber vermelerini isteyen anne, “Ellerimi tuttular arabaya bindirdiler diyor. Üç gündür olayın şokunu üzerinden atamıyor. Alperen ’i kim otomobile aldıysa, polisi arasın. Kimsenin yanında yaptığı kar kalmasın. Tüm engellilerimiz evlerinde saklı kalmasın. Onların ziyarete gitmek hakkı değil mu? Benim çocuğumun kimseye zararı değil. Küfür bilmez, kimseye zarar vermez. Yol boyu gider yol boyu kazanç. Alperen ’i gören herkes adaletin yerini bulmasını istiyor. Çocuğum hata yaparsa arasınlar polisi arasınlar ve bize bildirsinler. Korunmasız halde çocuğu kollarından tutup vurmuşlar.” dedi.