En Ayrı Elbise Modelleri

En Ayrı Elbise Modelleri
En Ayrı Elbise Modelleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Baharın gelmesiyle hava ısınmaya ve gardolaplarımızdaki kış renkleri, kalın kazak ve paltolar yerini canlı renk ve desenlere, elbise ve eteklere bırakıyor. Biz de bu sebeple birbirinden şık ve hoş elbise modellerini bugünkü galerimizde bir araya getirdik!

Bahar kombinlerinin vazgeçilmezi olan canlı ve doğal renkler elbiselerde de kendini gösteriyor. Çiçek desenli, mavi, yeşil gibi doğal tonlardaki elbise modelleri jurnal şıklığınızı tamamlayacak en kayda değer parçalardan olacak. Kısa ve mini elbiselerin yanı sıra uzun elbiseler de bir hayli moda. Bilhassa etnik desenli uzun bir elbiseyi kovboy çizmeleri ya da bir bootie ile kombinleyerek çağdaş bohem bir şıklık yaratabilirsiniz. Gece kıyafetlerinde ise gösterişli ve taşlı kıyafetler yerine düz renk, balıkçı, tül ya da saten kumaşlarda uzun elbiseler tercih etmek hem sade ayrıca de şık bir görüntüye kavuşmanızı sağlar. Elbiseniz fazla hareketli ve desenliyle düz bir pabuç tercih etmeli, eğer düz renk ve sade bir elbise giyecekseniz daha stil ve göze çarpan bir kundura ile kombinleyebilirsiniz.

İşte sizin için bir araya getirdiğimiz birbirinden modern ve öbür elbise modelleri. Galerimizde gece elbiselerinden jurnal elbiselere kadar her tarza ve duruma uygun elbise modelini bulabileceksiniz.

 

1. Çiçekli Elbise Modeli

Elbise Modelleri

2. Yeni Trend Yırtmaçlı Uzun Elbise Modelleri

Yeni Elbise Modelleri

3. Kadife Elbise Modeli

Elbise Modelleri Bayan

4. Olağanüstü Balon Etek Elbise Modeli

Harika Elbise Modelleri

5. Çok Şık Kısa Abiye Elbise

Elbise Örnekleri

6.

Elbise Modelleri-6

7.

Elbise Modelleri-7

8.

Elbise Modelleri-8

9.

Elbise Modelleri-9

10.

Elbise Modelleri-10

11.

Elbise Modelleri-11

12.

Elbise Modelleri-12

13.

Elbise Modelleri-13

14.

Elbise Modelleri-14

15.

Elbise Modelleri-15

16.

Elbise Modelleri-16

17.

Elbise Modelleri-17

18.

Elbise Modelleri-18

19.

Elbise Modelleri-19

20.

Elbise Modelleri-20