Emina Jahovic boşandıktan daha sonra öncelikle konuştu

Emina Jahovic boşandıktan daha sonra öncelikle konuştu
Emina Jahovic boşandıktan daha sonra öncelikle konuştu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda 10 yıllık evliliklerini sonlandıran Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, ayrılıktan daha sonra gerçekleştirdikleri yeni projelerle hayatlarına devam ediyor.

AYRILIKTAN SONRADAN BIRINCIL RÖPORTAJ

Emina Jahovic Hürriyet’ten Hakan Gence’ye ayrılıktan daha sonra başta bir röportaj verdi. Jahovic, boşanma sürecinde ve ayrılıktan sonra neler yaşadığını anlattı.

“DÜĞÜN MASASINDA VERDİĞİM SÖZÜ KATIYEN BOZMADIM”

10 takvim ilişkilerinin niçin bittiği sorusuna cevap veren Jahovic, “Kalbimde büyük bir aşkla, evliliğimin ömür boyu sürmesi arzusuyla evlendim. Fakat ne yazık ancak, bazı şeyler elimde değildi. Söyleyeceğim tek şey, nikâh masasında verdiğim sözü asla bozmadığım. Yalnızca hassas ve kırılgan biri olarak bazı şeylerin üstesinden gelemedim.” dedi.

“BOŞANMA HAYATTAKİ EN ZOR SÜREÇ”

Boşanma sürecinde zorlandığını belirten ünlü şarkıcı, “Ne yazık ki, boşanma hayattaki çok zorlama süreçlerden biri ve üzerinden bir sene geçmesine karşın, çocuklarım için de benim için de basit değildi. Biliyorum fakat, bundan böyle beni bekleyen çok daha büyük bir sorumluluk var. Bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım. Yapım gereği her şeyi olumlu taraftan görmeye çalışıyorum, bu yüzden sonuçların hepimiz için daha iyi olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Emina Jahovic boşandıktan sonra ilk kez konuştu

“HAYATIM SÖNDÜ”

Ayrıca Jahovic, “Mustafa ile sonsuza dek süreceğini düşündüğüm hayatım maalesef söndü ama birlikte yaşadıklarımız hiç bir zaman unutulmayacak. Birlikte iki hoş çocuk büyütüyoruz, evliliğimizden yalnızca hoş anları hatırlamaya çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

“ALNIM AÇIK YÜZÜM AK”

Adının çoğu kişiye anıldığı sorusuna da cevap veren şarkıcı, “Artık özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum. Bir şey sakladığımdan değil, başlıca kötüye kullanıldığı için. Süre her şeyin göstergesi. Alnım açık, yüzüm ak.” dedi.