Efeler CHP’de Sümran Ünal Namzet Daylğını Açıkladı

Efeler CHP'de Sümran Ünal Namzet Daylğını Açıkladı
Efeler CHP'de Sümran Ünal Namzet Daylğını Açıkladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYDIN (İHA) – CHP Efeler İlçe Teşkilatında eski Okumuş Büyükşehir ve Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümral Ünal, Efeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Sümral Ünal, yaptığı açıklamada, “Laik, demokratik Cumhuriyetimizin en kayda değer kurumsal teminatı olan Cumhuriyet Ahali Partisi’nin bir neferi olarak bütün Aydınlı hemşerilerimi, partimize gönül vermiş çalışma arkadaşlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Ülke olarak dış politikadan, ekonomiye, eğitimden, demokratik yargı ve özgürlüklere dek hepimizi kaygılandıran bir dönem yaşıyoruz. Hiç kesin olmama yok oysa, bu süreçte umudun adı yeniden Cumhuriyet Irk Partisidir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetimiz ile birlikte en kayda değer iki eserinden birisi olarak ifade ettiği Cumhuriyet Insanlar Partisi gelecek namına umudumuz, son kalemizdir. Ulusça içinde bulunduğumuz bu kritik günlerde, modern bir Türkiye, çağdaş bir Efeler hedefi ile mensubu olmaktan iftihar duyduğum Cumhuriyet Irk Partisi’nden Efeler Belediye Başkanı namzet adaylığımı kamuoyu ile paylaşmaktan büyük sevinç duyuyorum” dedi.

Efeler sakinlerine seslenen Ünal, “‘Efeler için, hep birlikte’ sloganı ile yola çıkıyoruz. Örgütümüzle, gençlerimizle, kadınlarımız ve bütün emekçilerimizle dayanışma içinde bir yol yürüyeceğimizden hiç kuşkum yok. Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak ilçemizin sıkıntılarını biliyorum. Efeler ilçemizi, İzmir ve Denizli arasındaki idareli ve sosyokültürel sıkışmışlıktan kurtaracak bir belediyecilik anlayışı ile proje üretme ve bu projeleri hayata geçirme zorunluluğumuz olduğu açıktır. Tüm gayretimiz idareli yatırımlarında hesap verebilen, yönetsel katılımcılığın en üst seviyede olduğu, ahali odaklı yatırımların yaşam bulduğu bir belediyecilik anlayışı olacaktır. Yürüyeceğimiz bu yolda örgütümüz ve halkımızla misal bir dayanışma sergileyeceğimize olan inancımı her tarafta belirtir hürmet ve sevgilerimi sunarım” diye konuştu. – AYDIN