Dinar Belediye Başkanı Acar, İyi Parti’den Adaylığını Deklare etti

Dinar Belediye Başkanı Acar, İyi Parti'den Adaylığını Açıkladı
Dinar Belediye Başkanı Acar, İyi Parti'den Adaylığını Açıkladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde iki dönemdir Belediye Başkanı olan Saffet Acar, İYİ Parti’den belediye başkan adaylığını deklare etti.

Dinar Belediyesi meclis salonunda partililere seslenen Belediye Başkanı Saffet Acar, “Ben Dinar’ı, Dinarlıyı fazla seviyorum. Halkımın talep ve temayülünü önemsiyorum. Dinar halkına hizmetin Hakka hizmet olduğuna inanıyorum, Tanrı utandırmasın. Halkımın hizmetindeyim, İYİ Parti’den Dinar Belediye Başkan adayıyım” ifadelerini kullandı.

Acar şunları söylemiş oldu:

“9 Mart 2009 tarihinde ilk kez belediye başkanlığı seçimlerinde kıymetli gönül dostlarımızın Dinarlı dostlarımızın sevenlerimizin oylarıyla belediyeyi aldık. 5 yılımızı fazla başarı göstermiş bir halde tekrardan birlik ve beraberlik içinde geçirdik. 30 Mart 2014 seçimlerinde siz kıymetli dostlarımız gene Dinar’da fedakâr gönül dostlarımızın baştan sona oylarımızı artırarak birinci kez yüzde 51 ikinci kez yüzde 60 oyla ikinci kere belediyeyi kazandık. Bağlı ikinci dönemimizi bitirmemize şurada 3 ya da 3 buçuk ay kaldı. Bu zamana değin aslen oldukca iyi şeyler hayata geçirmeye çaba gösterdik. 10 yıl içinde 10 gün izin kullanmadım. Her gün sabahleyin ezanında kalktım, gece yarısına dek acaba Dinarıma, ilçeme ve insanlara iyi mi destek olabilirim diye elimden geldiğince, dilimin döndüğünce, gücümün yettiğince hizmet etmeye çalıştım. Dolayısıyla geldiğimiz noktada Tanrı nasip kısmet ederse 31 Mart 2019 seçimleri olacak. Bu seçimlerle ilgili herhangi bir tasarrufum olamayacağını söyledim. Çünkü ben onlarca kere şunu söylüyorum ölçü; her şeyi yapacaksınız yerinde, zamanında ve sonucunda. Dedim fakat benim ölçüm buraya kadar olmalı lakin geldiğimiz noktada hakkaten bu kadar emeği de birilerine bırakıp da heba olmasına gönlüm razı olmadı. Dinar bizim, Dinar’da yaşayanlar bizim. Ben Dinar’ı oldukca seviyorum, Dinarlımı oldukca seviyorum. Dinar’da yaşayan her insana hizmet etmeye çalışıyorum. Dolayısıyla bu yolda bir ihtimal eşim birincil kez duyacak. Şu saate değin bu şekilde bir muhakkak niyetim yoktu. Dün kıymetli başkanıma da söyledim lakin geldiğimiz nokta bizi bu yola sevk ediyor. Ülkemizin geldiği bu aşamada oysa durumu herkesi bir vefa borcuna sevk ediyor. Tanrı nasip talih ederse ben vefa borcumu birazcık ilkin de ifade ettiğim benzer biçimde elimden geldiğince, dilim döndüğünce ve gücümün yettiğince Dinarlıya kendimi adayacağım. İnşallah bahtı açık talihli olur. Cenabı Tanrı utandırmasın. Birlik ve beraberlik içinde Dinara layık olduğu yere daha güzeline yaşanabilir bir kent olma yolunda inşallah beş yıl içinde Dinarımızı hak etmiş olduğu yere getirme çabası içinde olacağım. Dinar ile büyük bir aile olduk. İyi günde kötü günde acı günde mutlu günde birbirimizin yanına olacağız. Cenabı Tanrı birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” – AFYONKARAHİSAR