Didem Uzel: Evde koca bir haylazlık var

Didem Uzel: Evde koca bir haylazlık var
Didem Uzel: Evde koca bir haylazlık var
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didem Uzel’in 2 yaşındaki oğlu Leo Aslan okula başladı. Eşi ile birlikte küçük oğlunu okula bırakan Didem Uzel, duygularını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

“SIKICA DİNOSUNA SARILDI”

Uzel, “Okulun birincil günüydü. Heyecanla uyandı giyindi hazırlandı. Günlerdir anlatıyorduk olağanüstü bi yer ‘okul’ diye. Gittiğinde mutluydu. Dayyoları da yanındaydı çünkü. Birazcık saçını okşadık öptük. ‘Dayyolara ot almaya gidiyoruz markete lakin geleceğiz seni alacağız’ dedik bir baktı, düşündü; cilalı dedi. Sımsıkı dinosuna sarıldı. El salladık çıktık. Peşimizden kapılara bakındı koştu; kameradan izledik. Fakat ağlamadı.

“BABASINI HEMEN ANLADIM”

Şu Anda neler oluyor bilemiyorum orada… Alışılmış olmadığım bir sessizlik içinde koltukta oturup tavana bakıyorum. İçimde fazla ilginç bir his! Benzeri dışarı çıkarken cüzdanımı unutmuş yada ne bileyim evin anahtarlarını kaybetmişim de yeniden içeri giremeyecekmişim şehvetli gibi bir şey… Duygusal yok yani! Evde koca bir aylaklık. Biz İstanbul’a gittiğimizde babası ne durumda oluyor şimdi daha net anladım” yazdı.