Data ve Eğitim Merkezi ’ne rekor tatbik

Data ve Eğitim Merkezi ’ne rekor tatbik
Data ve Eğitim Merkezi ’ne rekor tatbik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır ilkesiyle çalışmalarına istikamet vererek ailelerin eğitim giderlerine takviye nedeniyle Aziz Nesin Veri ve Eğitim Merkezi ’ni hayata geçiren Buca Belediyesi, binlerce öğrencinin umudu oldu.

Üniversite adaylarına sağladığı ders desteği ile yüzde 92 ’lik galibiyet oranını yakalayan Merkezin 2018-2019 dönemi üniversite hazırlık ders desteği programına 400 öğrenci başvurdu.

DÖNEM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Öğrencilerin rekor başvurusuyla onurlanan merkez, lisans ve ön lisans programlarına hazırlanan gençlerin ders desteği ihtiyaçlarına bütün yönleriyle cevap verecek teknik ekipman ve eğitim kadrosuyla yeni dönem hazırlıklarını tamamladı.

Bilgi ve Eğitim Merkezi ’ne rekor başvuru

15 HAZİRAN 2019’DA DERSLER BİTECEK

Öğrencilerin elinden tutarak üniversite hayallerini gerçekleştiren Aziz Nesin Veri ve Eğitim Merkezi, yeni dönem için ön kayıt yaptıran adaylara 27-28 ve 29 Ağustos tarihlerinde seviye tespit sınavının gerisinde 17 Eylül ’den itibaren eğitim dönemine başlayacak.

Yeni eğitim döneminde 240 üniversite adayına eğitim vermeyi planlayan merkezde dersler 15 Haziran 2019 ’a değin sürecek.

Bilgi ve Eğitim Merkezi ’ne rekor başvuru