D-100 karayolunda kaza:1 ölü 2 zarar görmüş

D-100 karayolunda kaza:1 ölü 2 zarar görmüş
D-100 karayolunda kaza:1 ölü 2 zarar görmüş
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maltepe D-100 karayolu Edirne istikameti Altıntepe Mahallesi Mevkiinde meydana geldi. sözde Göktuğ P. yönetimindeki 34 RZ 9300 plakalı otomobil
D-100 karayolunda fazla süratli bu vesileyle yine benzer yol istikametinde Durmuş Altınoğlu yönetiminde ama 60 EG 972 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpışmanın arkasında yine benzer istikamette ilerlemekte olan şoför öğrenilemeyen 34 VBR 23 plakalı kamyonete arkadan çarptıktan sonra orta refüje vurarak durdu.

D-100 karayolunda kaza:1 ölü 2 yaralı

DURUM YERINDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası çevrede ki vatandaşlar afiyet, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan Ö.A. ve Ç.T. ’yi çıkarttıktan sonradan sağlık ekiplerine teslim etti. Sürücü Durmuş Altınoğlu durum yerinde yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Yaralılar Fatih Sultan Mehmet Hastanesi ’ne kaldırılırken durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Durmuş Altınoğlu ’nun cesedi ise Fatih Sultan Mehmet Hastanesi morguna kaldırıldı.

D-100 karayolunda kaza:1 ölü 2 yaralı

KAZAYI HAFİF SIYRIKLARLA ATLATTI

Fazla süratli otomobilin şoför Göktuğ P. ve beraberindekiler kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Şoför Göktuğ P. ’ye içki testi yapıldıktan daha sonra ifadesi gücenmek üzere Küçükyalı polis merkezine götürüldü.

Kaza sebebiyle tek şeride düşen yol, otomobilin kurtarıcı kadar kaldırılmasının gerisinde yeniden trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.