Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çimen’in Adaylığını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çimen'in Adaylığını Açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çimen'in Adaylığını Açıkladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta yapılacak olan lokal seçimlerde Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti tarafından yeniden namzet gösterildi.

İstanbul Haliç Kongre Merkezinde fazla sayıda ilin Belediye Başkanı adayının açıklandığı törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Çimen’i partisinin Gümüşhane adayı olarak anons etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan sonra Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Âlem Pektaş, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Kadın Kolları İl Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları İl Başkanı Emrah Elmahti ile sahnede anı fotoğrafı çektirdi.

Gümüşhane isminin anons edilmesiyle salonda büyük bir beğeni ve heyecan yaşanırken, dün gece yarısı İstanbul’a dışarı giden Belediye Başkanı Ercan Çimen, her yerde aday gösterilmesinin arkasında tanımlama yayımladı.

“Durmak değil, yola devam”

Başkan Çimen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 5 yıldır kutlu bir devir olarak gördüğümüz Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Görev süremiz baştan başa Gümüşhane’mizde çoğu yatırım yaparak marka büyük kasaba olma yolunda belirli adımlarla ilerledik. Şehrimiz için daima aşkla, heyecanla ve gururla çalıştık. 31 Mart 2019 Lokal seçimleri için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile her yerde aday gösterildim. Bugüne değin olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteği ile şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizde İl Belediyesi olarak 2014 yılında ilk kez buluşturduğumuz AK Belediyecilik hizmetlerimizi önümüzdeki dönemde de artırarak devam ettireceğiz. Gümüşhane’miz için daima görevimizin başında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu kutlu göreve bizi tekrar bedel görebilen ilk önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk kez elde etmek üzere parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Çoktan yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Durmak değil, yola devam.” – GÜMÜŞHANE