CHP ve Sp İttifak Yapacak mı ?

CHP ve Sp İttifak Yapacak mı ?
CHP ve Sp İttifak Yapacak mı ?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, “Anadolu’da dağıtılmış yerlerde yeri geldiği zaman bir dirsek temasının yapılabileceğini de açıklama etmiştik. Bu düşüncemizde yine kararlıyız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi. Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen ve takriben 1 saat süren görüşmenin ardındaki iki lider birlikte kameraların karşısına geçti ve kısa birer izah etme yaptı. Kılıçdaroğlu, görüşmede ekonomiden dış politikaya Türkiye’nin sorunlarını ele aldıklarını belirtti, Karamollaoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Esas Karamollaoğlu ise, “Bu seçimlerde de biz, daha önceden de ifade etmiştim, genel bir ittifakın laf konusu olmadığını. Mümkün olduğu kadar biz her tercih bölgesinde seçime girme gayreti içinde bulunacağımızı fakat geçmişte de söylediğimiz gibi Anadolu’da çeşitli yerlerde yeri geldiği vakit bir dirsek temasının yapılabileceğini de açıklama etmiştik. Bu düşüncemizde tekrar kararlıyız. İnşallah bu seçimler memleketimiz için milletimiz için şanslı olur diyoruz” diye konuştu.

(İHA)