CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hafta Sonu Bursa’ya Geliyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hafta Sonu Bursa'ya Geliyor
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hafta Sonu Bursa'ya Geliyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa’ya geliyor. 15 Eylül Cumartesi günü gecesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kızının düğününe katılacak olan Kılıçdaroğlu, öncesinde Gemlik, Orhangazi ve İznik’i kapsayacak ilçe ziyaretlerinde bulunacak.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve beraberindeki heyeti kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’ya fazla ağırlık verdiğini belirterek, Mart ayında yapılması beklenen seçimi galip gelmek için dinç adaylarla seçime girileceğini söyledi.

Cumhuriyet Irk Partisi’nin kuruluşunun 95’inci sene dönümü kutlamaları çerçevesinde Ankara’ya dışarı giden CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İl Başkan Yardımcıları Serbest Şahin ve İlhan Ekinci ile İl Sekreteri Erol Gülmez, Genel Merkez’de iki gün süreyle temaslarda bulundu. Akkuş ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bursa örgütüne ve Bursalılara selamlama gönderdi.

15 Eylül’de Bursa’ya gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu için Gemlik, Orhangazi ve İznik’i kapsayacak ilçe ziyaretleri programı da hazırlandığını belirten Akkuş, Kılıçdaroğlu’nun Cumartesi günü akşamı da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kızının düğününe katılacağını söyledi. – BURSA