Cenazesini Bile Beklemedi! Amcası Öldükten 2 Dakika Daha Sonra Hesabını Boşalttı

Cenazesini Bile Beklemedi! Amcası Öldükten 2 Dakika Daha Sonra Hesabını Boşalttı
Cenazesini Bile Beklemedi! Amcası Öldükten 2 Dakika Daha Sonra Hesabını Boşalttı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanser tedavisi gören amcasının tedavisini üstlenen ve bakımını yapan Yunus Emre T., kuzenleri tarafından dolandırıcılıkla suçlanıyor. Babalarının hayatını kaybetmesinin üzerinden az önce 2 dakika geçmeden maktulün hesabındaki paraları kendi hesabına geçiren Yunus Emre T.’nin 7 yıla dek hapsi isteniyor.

KANSER TEDAVİSİ GÖREN AMCASININ KREDİ KARTINI KULLANIYORDU

İstanbul Hak Sarayı’nda çalışan İbrahim T. takriben 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu. İddialara kadar İbrahim T.’nin çocukları şehir dışarıya yaşadığı için bakımını yeğeni Yunus Emre T. üstleniyordu. Çare masrafları için kredi kartını yeğenine teslim eden İbrahim T. bilgisi dâhilinde kartın kullanımına müsade veriyordu.

AMCASI ÖLDÜKTEN 2 DAKİKA SONRADAN 10 BİN LİRA PARA ÇEKTİ

Sabahtan Gazetesi’nin haberine göre, geçtiğimiz sene 14 Ağustos’ta kansere yenilen İbrahim T. hayatını kaybetti. Amcasının hayatını kaybetmesinin üzerinden dakika geçmeden kredi kartından 10 bin lira çeken Yunus Emre T.’nin yaptığı İbrahim T.’nin çocuklarının gözünden kaçmadı.

ÇOCUKLARI ŞIKAYETÇI OLDU

Cenaze işlemlerinin arkasında konuyu araştıran iki kardeş kuzenlerinin babalarına ait olan kredi kartından izinsiz para çektiğini ortaya çıkararak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

“BORÇ VERMİŞTİM” DİYEN YEĞENİN 7 YIL HAPSİ İSTENDİ

Yeğen, amcasına çare için verdiği borcu geri aldığını ileri sürdü. Soruşturma sonucu amcasının kredi kartından ölüm saati olan 01.30’dan 2 dakika daha sonra para çekildiği belirlendi. Yunus Emre T. hakkında 7 yıla dek hapis isteniyor.