Cem Özer ölen annesinin komşularına küfretti

Cem Özer ölen annesinin komşularına küfretti
Cem Özer ölen annesinin komşularına küfretti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Övünç Akay, önceki gün akşam saatlerinde Cem Özer’in annesinin evde yürek krizi geçirdiğini ve annesinin komşularının Cem Özer hakkında yaptığı hayret verici açıklamaları paylaştı.

Komşularının, “Cem Özer annesi ile hiç ilgilenmiyor, aramıyor, sormuyor. Arsaluş İçtilop’un kedi ve köpekleri dışarıda kimsesi değil.” biçiminde yaptığı açıklamaların yayınlanmasından sonra Cem Özer Instagram hesabından komşularına ağzı bozuk bir mesaj yayınlayarak tepki gösterdi.

“S..TİRİN GİDİN”

Cem Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her gece aynı saatte penceresine gelen martı birazcık gecikse ya da o gece uğramasa endişelenen, bahçesine gelen sokak köpeğine evini açan bir adam sizce ne yapar? Hiç Olmazsa önce başsağlığı dileseydiniz de hayvan sevdiğiniz kadar insan sevip saydığınızı da anlasaydık. Ama saldırmak, kin kusmak, hakaret etmek, yalan mı doğru mu süzmemek daha kolay daha yatıştırıcı yok mi? Lanet olsun ünlü olduğum güne. S..tirin gidin saygısız, pabucumun hayvanseverleri ve bildiri meraklısı riyakar komşular. Başka da hiçbir açıklamam ve yorumum olmayacaktır. Bunu da yapmayacaktım ama zoraki kaldım. Ne olur soru sormayın” ifadelerini kullandı.