Çaykur Rizesporlu futbolculardan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İdman Öncesi Rize İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 acil servis ekipleri yeşil-mavili ekibi ziyaret edip, teknik direktör Hikmet Karaman’a çiçek verdi. Vatandaşların, trafikte ambulansın geçiş üstünlüğüne özen göstermesi ve vatandaşların 112 acil yardım hattının gereksiz aramasını önlemek amacıyla Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi tarafından “Yaşama Yol Ver” sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında futbolcuları ve teknik direktör Hikmet Karaman’ı bilgilendiren sağlık ekipleri, projeye destek olmalarını istedi.

Teknik direktör Karaman, trafikte ambulansın geçişine öncelik gösterilmesi gerektiğine dikkat çekerek,”Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Acil durumlar dışında 112 hattını meşgul etmeyelim ve trafikte ambulansın geçişine öncelik gösterelim” dedi.

Etkinliğe katılan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zikrullah Tüfekçi ise vatandaşlarımıza yönelik farkındalık oluşturmak ve destek olmaları için Çaykur Rizesporlu futbolcular ve teknik heyet ile ortak bir proje gerçekleştirdiklerini kaydederek, sağlık çalışanlarına destek olan futbolculara ve teknik direktör Hikmet Karaman’a teşekkür etti.