ÇamlıYaka Konakları’nın ön satışları başladı

ÇamlıYaka Konakları'nın ön satışları başladı
ÇamlıYaka Konakları'nın ön satışları başladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası ’nın favori hayat bölgesi Çekmeköy ’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları ’nda lansman öncesine özel ön satış ayrıcalığını başlattı.

“DOĞAYLA İÇ İÇE YAŞAMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ”

H. İnanç Kabadayı, “ÇamlıYaka Konakları, şehirden uzaklaşmadan doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercihi olacak.” dedi.

“METRO HATTINA VE ÜÇÜNCÜ KÖPRÜYE YAKIN”

ÇamlıYaka Konakları ’nda ön satışa başlamalarını değerlendiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, “Çekmeköy ’ün merkezinde, çam ormanlarının yanı başında fazla özel bir konumda bulunan ÇamlıYaka Konakları, şehirden uzaklaşmadan doğayla iç içe lüks bir hayat sunacak. Lüks site hayatını villa konforundaki evlerde yaşamak isteyenler için en doğru adres olacak. ÇamlıYaka Konakları ile müstakil bahçe kullanımlı ve geniş teraslı evlerin bulunacağı bir hayat projesi tasarlıyoruz. Süratli ve planlı bir şekilde kentleşen fakat İstanbul ’un dört mevsim doğayla iç içe kalmayı başarmış imtiyazlı bölgelerinden biri olarak işaret Çekmeköy ’de yükselecek ÇamlıYaka Konakları ’nın mevcut metro hattı ve üçüncü köprüye yakınlığı ile fazla bambaşka lokasyonlarda çalışan fakat yaşam kalitesine yük veren insanlar kadar seçim edileceğini ön görüyoruz.” diye konuştu.

ÇamlıYaka Konakları'nın ön satışları başladı

İKİ YILDA TESLİM EDİLECEK

Yaklaşık 19 bin metrekare inşaat alanı üstüne çam ormanlarının yanı başında sınırlı sayıda yaşam için tasarlanan ÇamlıYaka Konakları 3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerden oluşacak. Eksik katlı oluşu, özgün mimarisi, projenin önünde üst segment markaların olacağı ticari alanları ve sosyal alanları ile bölgede fark oluşturacak ÇamlıYaka Konakları, iki yılda teslim edilecek.