Bavul kaybetme krizine son veren buluş

Bavul kaybetme krizine son veren buluş
Bavul kaybetme krizine son veren buluş
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selen KALDIRIM/ email protected

Bagaja teslim edilen bavulunuzu bulmak asap bozucu ve kafa karıştırıcı olabilir. Dikdörtgen siyah bir çanta herkes için var. Londra merkezli bir şirket bu krize mantıklı olduğu değin komik bir tedavi buldu. Profil fotoğrafınızı bavulunuzda taşıyın! 80 metre öteden yüzünüzün basılı olduğu bavulu ayırt edebilmeniz için sadece birkaç saniye yeterli.

KENDİ YÜZÜNÜ BAVULA BASTIR

Tanınmaz renkteki bir bagajdan sıyrılmanızı sağlamak için, bavulunuzun ön yüzüne endişe verici bir fotoğrafınızı basıyorlar. “Kafa Kılıfı” diye adlandırılan bu icat, bildiğiniz kolay bir baskı mantığı. İster kendi yüzünüz, ister babanızın yüzü. Brad Pitt de fena hafıza yok… Sizin için onlarca bavul arasından ayırt edici bir özelliği olması yeterli.

Bavul kaybetme krizine son veren icat

TEDBIR ALIN, KAYBOLMASIN

Her yıl binlerce bavul kayıplara karışıyor. Bu yüzden, valiziniz sığınağa girmeden önce, bir takım sağduyulu önlemler alın. Bavul, çanta ve değerli eşyalarınızı hava yolculuğu esnasında hasara, hırsızlığa ve öteki tehlikelere karşı koruyacak kılıf sistemiyle tedirgin endişelerden uzak durun.

Bavul kaybetme krizine son veren icat

ÜÇ FARKLI BAVUL BOYUTUNA YERINDE BASKILAR

İlgili seyahatseverler yüksek nitelikli bir fotoğrafını baskıya verebilir. Londra merkezli bir şirketin çıkardığı bu bavul tanıma sistemini Türkiye ’de yaptırmak şiddet yok. Bagaj örtüleri üç öbür boyutta gelir; 20,24 ve 28 inch. Londra ’da orta doruk bir bavul kılıfı için 32, büyük bir bavul için 39  dolar ödüyorsunuz. Türkiye ’deki fiyatlandırma hakkında data almak için, size bu iyiliği yapacak kılıf için ilgili zorlama şirketleriyle iletişime geçin. Direkt bavul üstüne ya da geçirgen özelliğine sahip balıkçı kumaşı kılıflarla seyahatinize renk katacaksınız.

Bavul kaybetme krizine son veren icat