Başkan Yılmaz Darülaceze Ziyaret Etti

Başkan Yılmaz Darülaceze Ziyaret Etti
Başkan Yılmaz Darülaceze Ziyaret Etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Darülaceze Buluşmaları’na katıldı. Başkan Yılmaz Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile birlikte, kurum sakinlerini ziyaret etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’nın hatip olarak katıldığı Darülaceze Buluşmalarına katıldı. Başkan Yücel Yılmaz, programın ardındaki Başkan Hamza Cebeci ve yönetimi ile birlikte Darülaceze’nin birimlerini ziyaret ederek, kurum sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyarette Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, göreve geldiği 3 takvim süreç içinde kurum içinde yapılan lüzum mimari onarım gerekse hizmet anlamındaki incelemeler ve üretilen projeler hakkında bilgiler verirken Başkan Yücel Yılmaz ise “Gördüm ancak Darülaceze sakinleri kendilerine sunulan hizmetten epeyce memnun ve huzur içinde. bu nedenle ecdadımıza, bugüne dek emeği geçen yöneticilerimize ve bu hoş ve şanslı hizmet bayrağı devralan Başkan Hamza Cebeci ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. – BALIKESİR