Başkan Tok: ‘İlkadım 2023’e Hazırlanıyor’

Başkan Tok: 'İlkadım 2023'e Hazırlanıyor'
Başkan Tok: 'İlkadım 2023'e Hazırlanıyor'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım’ın 2023’e hazırlandığını ve çağdaş İlkadım için yoğun çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

AK Parti 71. İlkadım İlçe Danışma Toplantısı Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantının ana gündemi yaklaşan lokal seçimler olurken, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok konuşmasında İlkadım’ın 2023’e hazırlandığını ve çağdaş İlkadım için yoğun çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

AK Parti 71. İlkadım İlçe Danışma Toplantısı başlangıç konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, “AK Parti olarak önümüzde yoğun ve kayda değer bir sürecin olduğunun farkındayız. Lakin bu süreci omuz omuza vererek AK Parti ailemizin tüm bireyleriyle özverili bir şekilde çalışarak başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

İlkadım’ın son 4 buçuk yıldaki hızlı değişim ve gelişimini anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım altın çağını yaşıyor ve 2023’e dışarı giden yolda belirlediğimiz vizyon ile ilçemizi ve şehrimizi hayat kalitesi en yüksek şehirlerden biri yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. 4 buçuk sene gibi kısa bir sürede 20 yılda yapılamayan dev projelere imza attık. Bundan sonraki süreçte ise planlamalarımızı 2023 yönelterek İlkadım’ın geleceğini planlıyoruz. AK Partili belediyecilik anlayışını merkeze aldığımız çalışmalarda vatandaşımızın refahını öne alarak her yaştan hemşehrimiz için ve özellikle de gençlerimiz için yeni projeleri gündemimize aldık. Bu projelerimizin en önemlisi kentsel değişim planlaması olacak. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da gündemine gelen bu sorun için bizler makro projeyi hazırlayacağız ve önümüzdeki dönemde bu plan üzerinden kentsel dönüşümü gerçekleştirmiş olacağız. Planladığımız projeler, seçim sonrası başkanlık koltuğunda kim olursa olsun, İlkadım’ın menfaatine olan benzersiz projeler olarak uygulanabilir araştırmalar olacaktır” diye konuştu.

Seçimlere kısa bir süre kala uyarılarda bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, “Seçimlere kısa bir zaman kaldı. Bu süreç içerisinde bizlerin arasından da aday adayları çıkacaktır. Natürel oysa bu da gayet doğaldır. Oysa bu hassas süreç içerisinde adaylarımızdan beklediğimiz teşkilatımızın disiplinine yakışır tüzüğüne uygun ve kuralları önemseyen davranışlar içerisinde olunmasıdır” şeklinde konuştu.

Toplantıya keza AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, AK Parti İlkadım yönetim kurulu üyeleri, semt başkanları ve AK Parti ailesinin üyeleri katıldı. – SAMSUN