Başkan Toçoğlu Ankara’da Ziyaretler Gerçekleştirdi

Başkan Toçoğlu Ankara'da Ziyaretler Gerçekleştirdi
Başkan Toçoğlu Ankara'da Ziyaretler Gerçekleştirdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’ya dışarı giden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Akıllı Toçoğlu, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile AK Parti Genel Merkezi’nde Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Siyasi ve Yasal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşamsal Yazıcı ile Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile bir araya geldi. Başkan Akıllı Toçoğlu, TÜRK-IŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etti. Sakarya’nın defalarca öbür bir öneme sahip olduğunu dile getiren Yazıcı, Sakarya’ya selamlarını iletti. Toçoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise; Sakarya’dan yeni dönemde büyük bir yardım beklediklerini dile getirerek; Sakarya’ya özel tartı verdiklerini açıklama etti.

“Başarı dilekleri”

Temasları kapsamında AK Parti Seçim İşlerinden Sorumluluk Sahibi Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u da ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Yavuz’a yeni görevinin şanslı olmasını temenni ederek galibiyet dileklerini iletti. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nu Genel Merkezimizde ağırladık. Kibar ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

“AK Parti’yle büyümeye devam”

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz yaptığı açıklamada, “Milletvekillerimiz, lokal yönetimlerimiz, teşkilatımızla birlikte birlik ve birliktelik içerisinde hareket ediyoruz. Şehrimiz için araştırmalar gerçekleştiriyor, şehrimizin projelerini Ankara’da takip ediyoruz. Şehrimiz ayrıca yerel yönetimlerimizin ayrıca de hükümetimizin yatırımları ile gelişiyor, büyüyor. Bu şehre hizmet vermek adına yaşanan her gelişme heyecanımızı arttıyor, bizlere motivasyon katıyor. Önümüzde yerel seçimler var. Hem şehrimizde ayrıca de ülkemizde AK Parti olarak seçimlerden en iyi şekilde ayrılacak, ülkemizi, şehirlerimizi AK Parti siyasetiyle kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

“Misal büyük kasaba Sakarya”

Ziyaretlerde konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Ankara’da partimizin genel merkezini ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcılarımız Yaşamsal Yazıcı, Ali İhsan Yavuz ve Mahir Ünal’ı ziyaret ederek, yeni dönemin şanslı olmasını temenni ettik. Şehrimize ilişkin bilgiler verdik. Genel Başkan Yardımcılarımız da Sakarya’nın yanına olduklarını belirterek, selamlarını ilettiler. Hamdolsun keza hükümetimizin yatırımları hem de lokal yönetimler olarak hayata geçirdiğimiz projelerle Sakarya misal bir şehirdir. AK Parti erdemliler hareketidir. AK Parti’de siyaset yerine getirmek ilkeli elde etmek, tevazuyu her zaman en önde tutmaktır. her zaman kardeşlik hukukuna alt kalarak davamıza hizmet etmektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıklama ettiği gibi gönül belediyeciliği ile milletimizle kucaklaşmaktır. AK Parti’de siyaseti; ilkelerle, değerlerle yapmaktır. Önümüzde yerel seçimler var. En iyi şekilde çalışacak, şehrimizde başarılı bir netice elde edeceğiz. bu vesileyle Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. – SAKARYA