Başkan Sözlü’den Adaylık Açıklaması

Başkan Sözlü'den Adaylık Açıklaması
Başkan Sözlü'den Adaylık Açıklaması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerel seçimlerde MHP’den her tarafta aday olduğunu belirterek, “Genel başkanımız, benim yaptığım festivalleri beğeniyor. Güzel şenlik yaptığımı ve devam etmem gerektiğini söyledi” dedi.

Bu yıl 25’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Film Festivali’nin tanıtım toplantısında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sözlü, yerel seçimlerdeki adaylığıyla ilgili bir soru üzerine, yalnızca MHP’nin değil, Türkiye’nin de ilk belediye başkan adayı olduğunu açıklama ederek, “Genel başkanımız, benim yaptığım festivalleri beğeniyor. Güzel karnaval yaptığımı ve devam etmem gerektiğini söyledi. Emrindeki bu genel başkanımızın bana olan teveccühü ve güvenidir. Bu benim için kibir vesilesidir” dedi.

Sözlü, festivalin önüne siyaset geçmemesi gerektiğini hatırlatarak, “Bayramlaşmak için gittiğimde 1’inci sırada kendisi vardı, beni yanında aldı. Bu ödül gibi davranışlarıyla beni her seferinde mahcup ediyor. İnşallah Adana’yı yeniden bu güvene layık elde etmek için armağan etmeye çalışacağım” diye konuştu. – ADANA