Başkan Kale Emekli Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Kale Emekli Öğretmenleri Unutmadı
Başkan Kale Emekli Öğretmenleri Unutmadı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ilçedeki emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek birer adet çiçek ibraz etti.

Bugüne dek hiçbir belediye başkanının kendilerini ziyaret etmediğini ifade eden öğretmenler Başkan Kale’nin yaptığı ziyaret ve ibraz ettiği çiçekten dolayı iftihar duyduklarını dile getirerek Teşekkür etti.

Öğretmenlerin kutsal bir tayin üstlendiğini ifade eden Başkan Kale; “Öğretmenlerimiz çağı yakalamış, gelişeme ve yeniliklere açık, modern, milli ve manevi değerlere sahip bireylerin yetiştirilmesinin yanı sıra toplumsal yapımızın şekillenmesinde manâlı bir misyonu üstlenmektedirler. Bizler onlar için ne yapsak azdır. Öğretmenlerimizi yılda bir kere yok her zaman hatırlamaktan, onlara hizmet etmekten övünç duymaktayız. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz bir organizasyonla ilçemizdeki tüm emekli öğretmenlerimizle bir araya geleceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle meslekleri başında şehit olmuş öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anar, öğretmenlik mesleğini layıkıyla icra eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım” dedi. – AYDIN