Bakan Kasapoğlu: ‘Sizin Gözlerinizle Görüyoruz’

Bakan Kasapoğlu: 'Sizin Gözlerinizle Görüyoruz'
Bakan Kasapoğlu: 'Sizin Gözlerinizle Görüyoruz'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Rıza Özel başkanlığındaki Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yönetim Kurulu’nu kabul etti.

Başkan Özel’in yanı sıra Başkanvekili Osman Altınışık ile Idare Heyeti üyeleri Cengiz Oğuz Gümrükçü, Hür Şahiner’den oluşan TFMD heyeti, Bakan Kasapoğlu’na Yılın Basın Fotoğrafları 2018 yarışmasında Spor Toto Özel Ödülü’nü şampiyon Alper İşmen’in fotoğrafını armağan etti.

Başkan Rıza Özel, Bakan Kasapoğlu’na derneğin çalışmaları ve mesleğin sorunları hakkında bilgi verdi. Rıza Özel, hayata geçirdikleri projelerle gençleri fotoğrafın ressam isimleri ile buluşturduklarını söyledi.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin çalışmalarını Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminden itibaren yakından takip ettiğini açıklayan Bakan Kasapoğlu, “Foto muhabirleri ve kameramanlar, tarihin yakın tanıkları. Kamuoyu sizlerin gözü ile görüyor. 15 Temmuz’da da, Türkiye’nin ev sahipliğindeki spor organizasyonlarında da, ülke olarak bizleri sevince boğan Ampute Millilerimizin Dünya Şampiyonluğunda da sizler halkın gözü oldunuz. Sizin gözlerinizle görüyoruz” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin hayata atılmasında daha sosyal bir inşa ile kendilerini açıklama etmelerinin önemine inandıklarını belirterek, bu alanda yürütülen projelerini aktardıktan daha sonra, Türkiye Foto Muhabirler Derneği’nin gençlere yönelik, bilhassa resim eğitimlerine tartma vermesini istedi. – ANKARA