Başkan Erdoğan’ın Portresinin Asılması İçin, Bakan Soylu Kadar Bakanlıklara Yan Tüm Birimlere Genelge Gönderildi

Başkan Erdoğan'ın Portresinin Asılması İçin, Bakan Soylu Kadar Bakanlıklara Yan Tüm Birimlere Genelge Gönderildi
Başkan Erdoğan'ın Portresinin Asılması İçin, Bakan Soylu Kadar Bakanlıklara Yan Tüm Birimlere Genelge Gönderildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla yayımlanan ve bakanlığa ast tüm birimlere gönderilen genelgede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresinin, birimlerin girişlerine asılması istendi.

EMNIYET, JANDARMA, AFAD VE 81 İL VALİLİĞİ LİSTEDE

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü kadar hazınlanan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 31 Temmuz’da yayımlanan genelge sonrasında, kaymakamlıklar, valilikler, güvenlik müdürlükleri ve karakollarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresini asma hazırlıkları yaşanıyor. Asilzade’nun yayımladığı genelgede, ”Bakanlığımız merkez birimleri, bağlı kuruluşları, valilikler, kaymakamlıklar, Jandarma Genel Komutanlığı, Güvenlik Genel Müdürlüğü, Sahil Emniyet Komutanlığı binaları ve bunlara tabi karakolların girişlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘www.illeridaresi.gov.tr’ adresinden ulaşılacak fotoğrafının kullanılması hususunda gereğini rica ederim” ifadelerine yer verildi. Genelge, bakanlık merkez birimlerine, Jandarma Genel Komutanlığına, Emniyet Genel Müdürlüğüne, Sahil Emniyet Komutanlığına, Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne, AFAD başkanlığına ve 81 il valiliğine gönderildi.

KURUMLAR FOTOĞRAFÇILARA BAŞVURDU

Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, fotoğraf stüdyolarına gitgide artarak, genelgede belirtildiği gibi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 50 x 70 santimetre ebadındaki renkli portrelerini yaptırıp, birimlerin girişine asıyor.

İLLER İDARESİ’NDEN UYARI

İller idaresinin devlete ait internet sitesinde, fotoğrafla birlikte bir de uyarı metni yayınlandı. Metinde “31/07/2018 tarihli ve 5369 sayılı yazımıza ve yazımızda açıklanmış Sayın Cumhurbaşkanımızın Fotağrafına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Fotoğrafın boyutu 50 cm x 70 cm ölçülerinde olmalıdır” denildi.

İŞTE BÜTÜN DEVLETE AIT DAİRELERE ASILAN ERDOĞAN FOTOĞRAFI: