Başkan Ali Çetinbaş: ‘Chp’li Ali Fazıl Kasap, Genel Başkanlık Yarışında Tarafını Belirlemeli’

Başkan Ali Çetinbaş: 'Chp'li Ali Fazıl Kasap, Genel Başkanlık Yarışında Tarafını Belirlemeli'
Başkan Ali Çetinbaş: 'Chp'li Ali Fazıl Kasap, Genel Başkanlık Yarışında Tarafını Belirlemeli'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın, genel başkan yarışında hangi safta olduğunu dobra dobra belirtmesi gerektiğini ifade etti.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Çetinbaş, gazetecilerin soruları üstüne, Kasap’ın kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Çetinbaş, “Sayın Fazıl Kasap ne Sayın Muharrem İnce’yi destekleyen bir tanımlama yaptı ne de Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu’nu. Benim hangi taraftan olduğum belirlenmiş olmasın da ben milletvekili olayım derdine düşmüş biri olarak değerlendiriyorum” dedi.

CHP içeresinde bir genel başkanlık yarışı olduğunu anımsatan Çetinbaş, “Seçimden ya da adaylar belirlenmeden başka diğer şehirlerde doğmuş, başka şehirlerde yatırım yapmış ve bir anda gelip şehrimizden milletvekili adayı olmuş bir beyefendi mi daha hedefli, doyumsuz bir siyaset yapar? Sayın Fazıl Kasap’la alakalı ayrı bir değerlendirmem olabilir. Onun kendi derdiyle müşkül olduğu kanaatindeyim. 2015 Milletvekili genel seçimlerine dek milletvekili adaylığı meselesinde partimizi seçim ederdi. Zannediyorum mesele milletvekili olma meselesi. CHP’nin içerisinde bir genel başkan yarışı var. Tüm delegasyondan kimisi imza verdi kimisi imza vermedi. Sayın Fazıl Kasap ne Sayın Muharrem İnce’yi destekleyen bir tanımlama yaptı ne de Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu’nu. Benim hangi taraftan olduğum belirlenmiş olmasın da ben milletvekili olayım derdine düşmüş biri olarak değerlendiriyorum. Aklına gelen her sözü söyleyen kimse, işitmek istemediği lafı duyar” ifadelerini kullandı. (EFE) – KÜTAHYA