Başkan Erdoğan’ın Muhabere Ettiği Vestel’den Yeni Saldırı: Vestelcell

Başkan Erdoğan'ın Muhabere Ettiği Vestel'den Yeni Saldırı: Vestelcell
Başkan Erdoğan'ın Muhabere Ettiği Vestel'den Yeni Saldırı: Vestelcell
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin elektronik ürenlerine boykot çağrsından sonradan Türk Telekom ile Vestel, yerli ürünlerin kullanılmasını teşvik nedeniyle yıl sonunda çıkarmayı planladıkları Vestelcell ürününe karşın iş birliği anlaşması imzaladı.Vestelcell ile Vestel Venus akıllı telefonlarının satışına sene sonunda başlanması hedefleniyor.

IDARELI SALDIRILAR

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Türkiye ekonomisinin zorlama bir sınavdan geçtiğini belirterek, Türk Telekom olarak kendilerine düşeni her alanda yapmaya devam ettiklerini bildirdi.

YERLİ VE MILLI TEKNOLOJİNİN KULLANIMI

Dursun, “Ülke ekonomisine katma bedel yaratacak, ulusal kalkınmayı hızlandıracak yerli ürün ve projelerimizle devletimizin ve milletimizin yanına yer alıyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin gurur kaynağı markalarından birisi olan Vestel ile iş birliğimizin ilk adımı olarak iki taraflı iyi maksat anlaşması imzaladık. Türkiye’nin herkes alanında lider iki ulusal değeri Türk Telekom ve Vestel’in güçlerini birleştirmesinden doğacak sinerji ile ülke menfaatleri doğrultusunda yerli ürün ve teknolojilerin kullanımını arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Dursun, Türk Telekom ile Vestel meslek birliği dahilinde ilk etapta sunacakları Vestelcell hatların, yıl sonundan itibaren bini aşkın Vestel mağazasında Vestel Venus akıllı telefonlarıyla çekici önerge ve avantajlarla satışa sunulacağını belirtti.

‘ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ADIM’

Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler de Türk Telekom ile yaptıkları iş birliğiyle tüketicilere yeni bir tecrübe sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Vestel olarak yalnızca üretim yapmadıklarını, ülke ekonomisine de katkıda bulunduklarını aktaran Güler, şu değerlendirmelerde bulundu:

“2014’te üretmeye başladığımız Türkiye’nin birincil yerli zeki telefonu Venus, bu açığın kapanmasında manâlı rol oynuyor. Zeki telefon imal sürecimizde daima yüksek teknolojiyi erişilebilir fiyatlarla müşterilerimize sunmayı hedefledik. Venus, her geçen gün kendini geliştirerek dünyadaki rakiplerine kafa tutuyor. Ürettiğimiz teknolojinin yanı sıra Türk Telekom ile yaptığımız bu meslek birliğiyle tüketicilerimize bundan böyle katma kıymetli hizmetler de sunacağız. Türk Telekom altyapısını kullanacağımız Vestelcell, Venus zeki telefonların tamamlayıcısı olacak. Türk Telekom ile yaptığımız bu yeni iş birliği dışa bağımlılığı eksilmek, teknolojide yerli alternatifler yaratmak namına ülke ekonomisi için çok büyük bir adım. Vestel olarak temennimiz, milletimiz yerli telefon kullansın, iletişimini bu toprakların gururu ürünlerle sürdürsün.”