Başkan Adem Çalkın, Kars’ın İktidardan öteki Şansı Değil!

Başkan Adem Çalkın, Kars'ın İktidardan Diğer Şansı Değil!
Başkan Adem Çalkın, Kars'ın İktidardan Diğer Şansı Değil!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kars’ın muhalefetle kaybedecek zamanının kalmadığını ve Kars’ın 31 Mart lokal seçimlerde iktidardan öteki şansının olmadığını belirtti.

Kars’ın muhalefetle bilhassa belediye fazla şeyler kaybettiğini ifade eden Başkan Adem Çalkın, Karslıların 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak lokal seçimlerde sandığı ayrıca düşünmesi gerektiğine uyarı çekti.

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda düzenlemiş olduğu basın toplantısında kentte devir meydana getiren mahalli ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Çalkın, lokal seçimler öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulunmuş oldu.

Kars’ın belediye de geldiği son durumun oldukça acı bulunduğunun altını çizen Başkan Adem Çalkın, Kars’ın 5 yıl kaybı bulunduğunu ve bu kaybın Karslılara oldukça ağır bedellere niçin bulunduğunu söylemiş oldu.

2014 seçimlerinden ilkin AK Partili belediye nazaran meydana getirilen yatırım ve projelerin arkasından Kars’a geçen sürede belediye nazaran çivi zeka çakılmadığın vurgulayan Başkan Adem Çalkın, “Cumhurbaşkanımız İl Başkanları Toplantısı’nda Belediye Başkan adayımızı bildiri etti. Hepinizin yakından tanımış olduğu 2010-2014 yılları aralarında İl Başkanlığımızı yapmış Avukat Ensar Erdoğdu, Belediye Başkan adayımız olmuştur. Doğal olarak teşkilattan gelmesi, Kars’ta oldukça uzun seneler ticaretle uğraşan bir ailenin mensubu olması, Kars’ta yaşaması ve kişiliğiyle ön plana çıkan bir şahsiyettir. Adayımız ile inşallah Kars Belediye Başkanlığı değişik bir halde alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Aday tanıtımından hemen sonra seçim çalışmalarına başlayacaklarını bildiren Başkan Adem Çalkın, “AK Parti teşkilatı hiçbir süre seçimden seçime çalışan bir teşkilat değildir. onlarca defa saha olan bir teşkilattır. Bizim için sahaya inmek yada inmemek söz mevzusu değil. Aslına bakarsanız biz asla sahadan çıkmayan bir teşkilatız. İnşallah birkaç gün hemen sonra adayımız gelecek. Milletvekillerimiz gelecek. Bizde o günden itibaren startımızı vereceğiz. ve Kars Belediyesi’ni iktidara taşıyacağız. Taşımak zorundayız. Karslının bu anlamda karar vermesi oldukça kolay, eğer Kars’ı iktidara taşırsak nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz. Muhalefete taşırsak, şimdiki şeklinde nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz. Buna Karslı iyi karar verecek. Teşkilatlarımızla beraber, adayımızla beraber, milletvekillerimizle beraber Tanrı nasip ederse, Kars Belediyesi’ni özlemiş olduğu yere, iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, sonradan basın mensuplarıyla hafıza-alışverişinde bulunmuş oldu. Başkan Adem Çalkın, basın mensuplarına gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür etti. – KARS