14:02 - Şehit polisin kahramanlığı katliamı bu şekilde önlemiş
14:02 - Tartıştığı kişiyi sokak ortasında vurdu
14:01 - Buraya kadar ahbap!
17:55 - Hobi olarak başladılar, talepleri yetiştiremiyorlar
17:55 - Çocuk parkında dehşete düşüren hayvana işkence kalıntıları
17:54 - Cezaevi firarileri yakalandı!
17:54 - Cani anneden kan donduran sözler: “Canım istedi öldürdüm”
11:44 - İyi Parti Çeşme İlçe Başkanı istifa etti
Fenerbahçe ’nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. ve son haftasında Slovakya ’nın Spartak Trnava ’ya davetli olacağı karşılaşmada İspanyol yargıcı Jose Maria Sanchez Martinez düdük çalacak.
UEFA tarafınca meydana getirilen açıklamaya kadar, Slovakya’nın Trnava kentindeki Antona Malatinskeho Stadı’nda oynanacak ve TSİ 23.00’te başlamış olacak müsabakada İspanya Futbol Federasyonu hakemlerinden Martinez devir alacak.
İspanyol hakemin yardımcılıklarını vatandaşları Raul Cabanero ve Javier Rodriguez’in üstleneceği, Alejandro Hernandez ve Juan Martinez Munuera’nın da ek destek yargıcı olarak atama yapacağı açıklandı.
Müsabakada dördüncü hakemlik görevini ise ise gene İspanya’dan Diego Barbero Sevilla’nın oluşturacağı aktarıldı.
Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.