Bakan Selçuk: ‘Ekonomik Abluka ve Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz’

Bakan Selçuk: 'Ekonomik Abluka ve Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz'
Bakan Selçuk: 'Ekonomik Abluka ve Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile, Alıştırma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 15 Temmuz’dan sonra da Türkiye düşmanlarının abes durmadığını söyleyerek, “Bu kez de idareli kuşatmayla bunu yapmaya çalışıyorlar. Bu kuşatma ve baskılara boyun eğmeyeceğiz” dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Selçuk, “2001’den itibaren AK Parti’nin siyaset anlayışıyla Türkiye’de yeni bir ufuk açtık. Bizim en manâlı hedeflerimizden bir adam başına 2023, bu yakın hedefimiz. Diğer hedefimiz ise 2071. Her Zaman birlikte şu andan itibaren geleceğimizi planlarsak, taktik geliştirirsek daha müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu hedeflere gelmek çok basit değil. Önümüzde değişik engeller var. Bizi yolumuzdan döndürmeye çalışanlar da olacak. Ama biz tıpatıp Çanakkale, Dumlupınar’da olduğu gibi bütün engellere, barikatlara dur diyeceğiz ve onları aşacağız” şeklinde konuştu.

“15 Temmuz’dan daha sonra Türkiye düşmanları bize diz çöktürmeye çalışmaya devam etmekteler” diyen Selçuk, “Bu kere de ekonomik kuşatmayla bunu yapmaya çalışıyorlar. Bu abluka ve baskılara boyun eğmeyeceğiz. Her saldırıya karşısında milletimizle karşısında koyacağız. Biz güçlükleri aşabilen bir teşkilatız” dedi.

Konuşmaların peşinde AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Selçuk’a hediye ibraz etti. – BURSA