Aziz Şimşek, Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!

Aziz Şimşek, Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!
Aziz Şimşek, Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı lacivertli ekibin eski başkanı Aziz Yıldırım, herhangi bir açıklama hazırlığında olmadığını kaydederek mevcut yönetimi eskitmek namına isminin kullanılmamasını istedi.

Aziz Şimşek, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, şu ifadelere yer verdi:

“Dün Beyaz TV kanalında, şahsıma ilişkin asılsız bazı iddialar ve öngörüler ortaya atılmıştır. ‘Eski bir yönetici’nin sözleriyle yapılan haberde, şahsımın Aralık ayında bazı açıklamalarda bulunacağı ifade edilmektedir.

Bu iddialar adamakıllı asılsızdır. Benim şu an için herhangi bir söylev ya da demeç planım yoktur. Şunu açıkça vurgulamak isterim oysa, geçen Ağustos ayında NTV ’ye verdiğim röportajda, Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili hangi noktada isem, bugün de oradayım. NTV ’de bulunan röportajımda belirttiğim düşünceler dışarıda, hakkımda yazılan her türlü bahis hakiki dışıdır. bununla beraber, övünç ve şerefle sürdürdüğüm 20 yıllık Fenerbahçe Başkanlık görevi boyunca beni tanıyanlar bilirler oysa, herhangi bir açıklamada bulunma gibi bir planım olursa, bunu 3. şahıslardan yok, kişisel olarak şahsımdan öğrenirsiniz. Bu yüzden, benim dışımda herhangi bir kaynaktan gelen bilgiye sorgusuz sualsiz şeref edilmemesini rica ederim.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.