Arkadaşının başını kesen zanlı hakim karşısına çıktı

Arkadaşının başını kesen zanlı hakim karşısına çıktı
Arkadaşının başını kesen zanlı hakim karşısına çıktı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nilüfer ilçesinde bir yurttaş, yerde kafası kesilmiş cisim görmesi üzerine polise ihbar etti. Kadir Çevik’e ait olduğu tespit edilen cansız cisim otopsi sonrası ailesine teslim edilirken, emniyet kameralarından olayın faili Davut Şahin olduğu tespit edilince tutuklanan şahıs baskın karşısına çıkarıldı.

“AİLESİ İLE SIKINTILARI VARDI”

Duruşmada savunma yapan Şahin Çevik ile olaydan birkaç gün önce aralıksız birlikte olduklarını, Kadir’in ailesi ile bezginlik yaşadığını ve bu yüzden psikolojik problemleri olduğunu, sürekli uyuşturucu kullandığını iddia etti. Çevik  “Kadir ile fazla yakın dost değildi. Benim meslek yerimi biliyordu. Bir gün geldi benden para istedi kayınpederine gitmek için paraya ihtiyacı varmış ben de 20 lira verdim. sonradan her tarafta geldi istedi bu sefer param yoktu veremedim.

“UYUŞTURUCU İÇTİLER”

Eşi ile sorunları olup, kendisinde kalmak istediğini aktaran Şahin Çevik, Bu olaydan sonra 3 ay görüşmedik. 3 ay sonra Kadir’i gördüm, morali fazla bozuktu ağlıyordu. Nesi olduğunu sordum eşiyle sorunları olduğunu ailesinin kendisini eve almadığını söyleyerek benim evimde kalmak istedi. Ben de evimde kalmasını istemedim ama yalnız da kalmaması için bana ait arabada birkaç gece birlikte sabahladık. Sonradan bir iki defa Kumla’ya kız arkadaşının yanına gittik. Kız arkadaşı ile birlikte uyuşturucu içtiler bana da teklif ettiler ben içmedim. Sonra bir vakit daha sonra benim arabamda da uyuşturucu içmeye başladı hatta bana senin arabanla İzmir’e gidelim uyuşturucu alalım burada satalım dedi. Ben başım belaya girer diye istemedim fakat fazla ısrar etti. Zaten kız arkadaşıyla da sorunları vardı lakin bana kız arkadaşının da geleceğini söyledi. Kabul ettim yola çıkacaktık, kız arkadaşını aldık. Kız arkadaşı varmak istemiyordu.” dedi.

Arkadaşının başını kesen zanlı hakim karşısına çıktı

“KÖTÜ SÖZLER SARF ETTİ

Öldürme kastım yoktu diyen Çevik, “Başımıza bela alacağız dedim dinlemedi. Daha Sonra kız arkadaşlarını aradı beni bırakmazsanız gelip sizi vururlar dedi. Kadir korktu ve kızı bıraktık. Biz de Kadir’le dolaşmaya devam ettik. Kadir bir arkadaşı ile birlikte beni darbetmeye kalkıştı fakat bir şey yapmadı. Sonradan arkadaşı gitti biz kaldık. Olayın gerçekleştiği bölgede geziyorduk. Ona beni bulaştırdığı işler yüzünden kızgındım. Olaydan önce de bana uyuşturucunun etkisiyle kötü sözler sarf etti. Ben de aldım bıçağı o anın siniriyle saplamaya başladım. daha sonra cesedini Çalı’ya attım. Elbiselerini çıkardım attım. Arabaya ve üzerine bulaşan kanı temizledim. Öldürme kastım yoktu ben can atarak yapmadım” ifadelerini kullandı.

Kadir Çevik’in ailesi Şahin’in iddialarını kabul etmeyerek sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Duruşma beceriksiz hususların giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.