Annesinin fotoğrafını oğlunun kimlik kartına bastılar

Annesinin fotoğrafını oğlunun kimlik kartına bastılar
Annesinin fotoğrafını oğlunun kimlik kartına bastılar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli ’nin Gebze ilçesinde yaşamış Kezban Akgün, 14 yaşındaki oğlu Halil İbrahim Akgün ile 7 Ağustos tarihinde çipli kimlik kartı elde etmek üzere Nüfus Müdürlüğü ’ne başvuruda bulundu.

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğüne artan bir şekilde hem kendisi hem de oğlu için çipli kimlik kartı başvurusunda yer alan anne Akgün, 2 gün sonradan kendisine teslim edilen kimlik kartını görünce şoka uğradı.

ANNE TESLİM ALDI

Kargodan gelen kimlik kartını teslim bölge anne Kezban Akgün, oğlu için düzenlenen kimlik kartına kendi fotoğrafının basıldığını fark etti.

Neye uğradığını hayran eden anne ve oğlu, gerekli düzeltmenin yapılması için Nüfus Müdürlüğüne başvuru formu yaptılar. Kimliğine annesinin fotoğrafı basılan Halil İbrahim Akgün, 17 Ağustos ’ta gireceği çıraklık sınavına alınamama korkusu yaşadığını dile getirdi.

ANNENİN FOTOĞRAFI OĞLUNUN KİMLİK KARTINDA

Konuyla ilgili olarak tanımlama yapan anne Kezban Akgün, “7 Ağustos Salı günü oğlumla beraber nüfus müdürlüğüne gittik. İşlemlerimizi yaptık, hallettikten sonradan bugün kimlik elime ulaştı. Kimliğe baktığımda benim fotoğrafım ve oğlumun kimlik bilgileri vardı. Buna çok şaşırdım. Nasıl böyle bir kusur yaparlar. Yani şaşkınım söyleyecek bir şey bulamıyorum. Benim kimliğim henüz gelmedi. Benzer anda başvurduğumuz halde. 17 Ağustos ’ta oğlumun sınavı var. Bunun için birazcık acele ettik ama bu hatanın memurların olduğunu düşünüyorum. Nasıl böyle bir kusur yaparlar, nasıl işlerini yapıyorlar anlamış değilim.” dedi.

14 yaşındaki Halil İbrahim Akgün ise, “Fazla şaşırdım. Annemin fotoğrafı ve benim kimlik bilgilerim vardı.” ifadelerini kullandı.