Ankaragücü ’nden TFF ’ye Stadyum Tepkisi!

Ankaragücü ’nden TFF ’ye Stadyum Tepkisi!
Ankaragücü ’nden TFF ’ye Stadyum Tepkisi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, sezon başından bu yana pek çok kere Yenikent Stadı’nda maç oynandığı belirtilerek, “Hiçbir şekilde, hiçbir rastlama öncesi bugün yaşanan negatif tablo ile karşılaşmadık. Müsabakanın oynanmasına 1 gün kala daha önce hiç gerçekleştirilmeyen saha zemin kontrolünün gerçekleşmesi ve kısa süre içerisinde rapor hazırlanarak karşılaşmanın yapılacağı stadın değiştirilmesi ve tarafımıza bildirilmesi epeyce manidar ve düşündürücüdür.” ifadeleri kullanıldı.

TFF göre alınan karar üstüne yönetim kurulunun toplandığının ve taraftarların da hassasiyetini dikkate alarak bir karara varıldığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Toplantıda karşılaşmaya çıkmama türünden alıngan konular da değerlendirilmiştir. Maça çıkmamamız durumunda verilecek puan silme ve para cezaları dikkate alınarak, camiamıza karşı olan yükümlülük bilinci çerçevesinde karşılaşmanın Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanması kararı alınmıştır. Yönetim kurulumuz, yukarıda da belirttiğimiz üzere taraftarlarımızın hassasiyeti ışığında müsabakanın öncelikli olarak Bursa’da oynanması adına girişimlerde bulunmuş, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nın bakımda olmasından dolayı bu teşebbüs sonuçsuz kalmıştır. Bu doğrultuda Kayseri Kadir Has Stadı mecburen seçim edilmiştir.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.