Altan Elmas: Kampanyayla büyük fırsat sunuyoruz

Altan Elmas: Kampanyayla büyük fırsat sunuyoruz
Altan Elmas: Kampanyayla büyük fırsat sunuyoruz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem ev yatırımcısının, keza de gayrimenkul sektörü temsilcilerinin yüzünü güldürecek dev kampanyanın ayrıntıları bugün düzenlenen basın toplantısıyla açığa kavuştu.

‘Türkiye için Gelir Vakti!’ adı aşağı düzenlenen kampanyada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan önce kampanyayla ilgili birincil detayları KONUTDER ve Sur Yapı Idare Heyeti Başkanı Z. Altan Elmas verdi.

Elmas’ın konuşmasından satırbaşları;

“BÜYÜK FIRSATLAR SUNMAYA ÇALIŞTIK”

Elmas, “Sektör olarak, Bakanlığımız, Emlak Ev, Sivil Toplum Örgütleri ve firmalarımız olarak elimizi her seferinde taşın altına koyuyoruz. Büyük fırsatlar, büyük kampanyalar sunmaya çalıştık.

“HİÇBİR ŞEYİN KARANLIK OLMADIĞINI GÖSTERDİK”

Piyasaların daraldığı dönemler ardından büyük ev seferberliği başlatmıştık. Türkiye’nin geleceğinin fazla karanlık zannedildiği bir ortamda bile bir hafta 15 gün içerisinde çok seri bir aksiyon alarak aslında hiçbir şeyin karanlık olmadığını gösterdik. Türkiye’nin sapasağlam ayakta olduğunu ve gayrimenkul sektörünün buna öncelik yaptığını gösterdik.

“GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ MUHAKKAK ADIMLARLA İLERLEDİ”

15 Temmuz Darbe Girişimi’nden 15 gün sonra kampanya başlattık ve o kampanyayla iki ay içerisinde çok büyük bir hareket oluştu, moral oldu, motivasyon oldu. Gayrimenkul sektörü o günden beri muhakkak adımlarla ilerledi. Hiçbir şey durmadı, olur ya birkaç ay gecikmeler oldu. Fakat sonuçta cümbür cemaat yüzünün akıyla çıktı.Türkiye de yüzünün akıyla devam edecek.

“TÜRK HALKI SALDIRILAR OLDUĞUNU GÖRDÜ VE KENETLENDİ”

Ülkemize son 3- 4 ay içerisinde döviz kurunda saldırılar olduğunu arttık tüm Türk halkı 81 milyon olarak görmüş ve kenetlenmiş vaziyette.

Altan Elmas: Kampanyayla büyük fırsat sunuyoruz

“İNŞALLAH KAMPANYAMIZ BAŞARILI GEÇECEK”

Derhal yeni bir kuvvet yeni bir adımla yeni bir kampanyaya başlıyoruz. Sayın Bakan’ımızın, Emlak Ev’un ve Sivil Toplum Örgütleri’mizle amaç etmiş bulunuyoruz. İnşallah bu kampanyamız da fazla başarılı geçecek.

“KAMPANYAYLA KOSKOCOMAN FIRSATLAR SUNUYORUZ”

Bu kampanyayla koskocoman fırsatlar sunuyoruz. Şimdiye değin sunmadığımızı sunuyoruz. Çok manâlı vaatlerde bulunuyoruz. İnşallah Bakan’ım bu detayları açıklayacak.

Altan Elmas: Kampanyayla büyük fırsat sunuyoruz


“GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ SAPASAĞLAM YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Gayrimenkul sektörü sapasağlam yoluna devam ediyor. Kendine özgüveni de var. Ülkesine de özgüveni var. Milletine de güveni var. İnşallah her şey güzel olacak. İnşallah bu kampanya da hayırlara vesile olur.” dedi.