Ali Dürüst ’deri Milli Ekip ve Yabancı Sınırı Yorumu!

Ali Dürüst ’deri Milli Ekip ve Yabancı Sınırı Yorumu!
Ali Dürüst ’deri Milli Ekip ve Yabancı Sınırı Yorumu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF Başkan Vekili Ali Doğru, Rusya ile oynanan karşılaşma ve tanıdık olmayan sınırına ilişkin manâlı ifadeler kullandı.

Ali Dürüst, “Trabzon ’da skor hariç her şey güzeldi. Taraftara ve stadın güzelliğine söyleyecek bir şeyimiz değil. Maçın son 15 dakikasındaki taraftar baskısını onlar da hissetti.” şeklinde konuştu.

Rusya maçının ikinci devresinde millilerin gol atamamasının kendilerini üzdüğünü ama İsveç maçında işin sıkı tutulacağını bildiren Ali Doğru, “Trabzon ’daki karşılaşmanın ikinci devresinde gol bulamamamız bizi ve futbolcularımızı üzdü. İsveç maçında işi sıkı tutup puan ya da puanlar alacağız.” dedi.

Doğru, Serdar Aziz ’in sağlık ve İsveç maçında yer alacak birincil 11 ’e dair kendisine yöneltilen soruya ise, “Serdar Aziz ’in sakatlığı var fakat hocamız nasıl bir kadro çıkaracak bilemiyorum.” yanıtını verdi.

“4 YIL ÖNCE FATİH TERİM ’İN DEDİĞİ KARARI VERDİK”

Tanıdık Olmayan sınırı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ali Doğru, “4 yıl önce Fatih Terim ’in dediği gibi bir karar verdik. Türk futbolunun faydası için bu kararı verdik. 4 sene daha sonra bakıp, ona tarafından karar vereceğiz dedik. Onu değerlendireceğiz. Speküle edilecek bir koşul değil. Tanıdık Olmayan sınırının kalkmasının yararları besbelli.” ifadelerini kullandı.

“DEĞİŞEN, YENİ ALINAN BİR KARAR YOK”

Yabancı sınırına ilişkin yeni alınan bir kararın olmadığını, sadece bunun değerlendirilmeye alınacağını vurgulayan Ali Dürüst, “Kararı, Türk futbolu için vereceğiz. Benzer karar için de görüşmelerimiz sürüyor. Değişen, yeni alınan bir karar değil. 4 yıllık uygulamanın sonuçlarını değerlendireceğiz.” yorumunda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.