AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Öztabak’a, Havai Fişekli Karşılama

AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan Adayı Öztabak'a, Havai Fişekli Karşılama
AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan Adayı Öztabak'a, Havai Fişekli Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YALOVA Belediye Başkan adaylığı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar açıklanan AK Parti’li Yusuf Ziya Öztabak’a 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda havai fişekli karşılama yapıldı. CHP ile yönetilen Yalova Belediyesi’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını gösteren Öztabak, “Yalova’da kayda değer bir eser inşa edilen hiçbir icraat göremiyoruz. Biz 31 Mart 2019 seçimlerinde Yalova’mızın makus talihini değiştireceğiz inşallah” dedi.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar Yalova Belediye Başkanı Adayı gösterilen Yusuf Ziya Öztabak, Yalovalılar göre coşkuyla karşılandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda partililer kadar adaylığı havai fişeklerle kutlanan Öztabak, 5 yıldır sürdürdüğü AK Parti İl Başkanlığı görevini bırakmış olduğunu söyledi. “Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle ve siz kıymetli dostlarımızın kanaatleriyle AK Parti’nin 31 Mart seçimlerindeki belediye başkan adayı olarak huzurlarınızdayız” diyen Öztabak, “En son 24 Haziran seçimlerinde yeniden burada 3 milletvekili adayımızla, bu meydanda bir açılış yapmıştık. O günü hatırlayın. Şayet spekülatif amaçlıydı, bilmiyorum ama AK Parti’nin burada başarılı olmayacağını söyleyen kesimlerin bunu dürüst söylemedikleri, bizim teşkilat mensubu arkadaşlarımızın inancıyla, çalışmasıyla, gayretleriyle, bu teşkilatın neler başarabileceğini gösterdik ve Yalova’mızda birincil kez AK Parti 2 milletvekilini dahil etmemek suretiyle ve daha da önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız yüzde 51 oyla Yalova’dan cumhurbaşkanı seçme suretiyle bir tepe, bir galibiyet yakaladık. 24 Haziran tercih sonuçları kesinlikle şunu gösteriyor; 31 Mart 2019 seçimlerinde AK Parti’nin 2019’da Yalova Belediye Başkanlığı’nı alacağının bir işareti olmuştu” diye konuştu.

‘SEÇİMLERDE İPİ GÖĞÜSLEYEN AK PARTİ OLACAK’

Seçimlerde oldukça iddialı olduklarını gösteren Öztabak, “İnşallah çalışkan çalışmalarımızla, samimiyetimizle, dürüstlüğümüzle, mütevaziliğimizle, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın yoğun çalışmasıyla 31 Mart 2019 seçimlerinde ipi göğüsleyen biz olacağız, AK Parti olacak. 5 sene baştan başa Yalova’da Yalova Belediyesi yönetiminde iyi işler yapılmadı. Bunu biz söylemiyoruz. Sizler mahallelerde daima birlikte yaptığımız çalışmalarda her zaman gördük. Vatandaşımız hoşnut olamadı. Keşke olsaydı. Vatandaşımız memnun olsaydı biz de kendimizi mutlu hissederdik ama Yalova için hiçbir altyapılar çalışması yapılmadı. Yalova’mızın geleceği için hiçbir şey inşa edilmedi. Yalova Belediyecilik tarihinde varsayım ediyorum kayda değer bir eser inşa edilen hiçbir icraat göremiyoruz. Biz 31 Mart 2019 seçimlerinde Yalova’mızın makus talihini değiştireceğiz inşallah” dedi.

‘YALOVA’YI YAŞANABİLİR ŞEHIR HALKI HALİNE GETİRECEĞİZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını açıklamasının gerisinde bir açıklamalar verdiğini söyleyen Öztabak, “Yalova’daki mesele yalnızca Yalova’nın meselesi olmaktan bile çıktı. Burada ülkemizin 81 vilayetinden hemşerilerimiz yaşıyor. Dolayısıyla bütün ülkenin gözü, kulağı burada. Bunu böyle bilelim. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Seçimleri belirlenmiş alacaksınız. Yalova’yı AK Parti belediyeciliğiyle buluşturacağız. Ondan sonra da daima birlikte 31 Mart 2019’dan daha sonra daima birlikte Yalova’nın baştan kalkındırmaya, baştan daha hoş, daha müreffeh, yaşanabilir bir şehir halki haline daima birlikte getireceğiz’ dedi. Türkiye’nin en hoş, çok iyi şehri Yalova, bedel olduğu hizmeti belirli alacak” diye konuştu.

– Yalova