AK Parti’li Savaş, Aydın’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutladı

AK Parti'li Savaş, Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutladı
AK Parti'li Savaş, Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Okumuş Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Savaş, mesajında; “Tarih 7 Eylül 1922. Bu unutulmaz tarihin ne kavrayış geldiğini en iyi, bu toprakları işgale yeltenen, sonucunda ise hezimete uğrayarak bozgun yaşamış lekeli zihinler biliyorlar.

Yörük Ali Efe’yi, Demirci Mehmet Efe’yi yaşadıkları mağlubiyet neticesinde en iyi onlar tanıyorlar.

Çünkü emperyalist bu zihinler Okumuş’ın banal bir şehir halkı, bu vatan topraklarının da sıradan bir kara parçası olmadığını, bu ismi tanıdık ve isimsiz bütün kahramanlarımızın istikrarlı ve eşsiz vatan savunmasının ardından bozguna uğrayarak tecrübe ettiler.

Aradan 96 yıl geçmesine rağmen onlar bugün de bu hezimetin travmasıyla yaşıyorlar. İçerideki işbirlikçileriyle birlikte gerçekleştirdikleri hain terör eylemleriyle, darbe kalkışmalarıyla ve manipülatif döviz operasyonlarıyla aziz milletimizi tutsak almaya ve ulu devletimizi ele geçirmeye çalışıyorlar. Onlar bu mağlubiyetleri katiyen unutmayarak her daim pusuda bekliyorlar. Bütün bunlardan dolayı bizler de tek halk, tek sancak, tek vatan, tek devlet rabiamızla üzerimize düşeni yapmaya, bu vatan savunmasını diri tutmaya ve bu gerçeği her daim hatırlatmaya çalışıyoruz.

2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize istikrarlı adımlarla ilerliyor, milletçe tepede olan bir duruş sergiliyoruz. sırası gelmişken Aydınımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümünü kutluyor, ilk kez Gazi Mustafa Kemal Atatürk edinmek üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı. – AYDIN