AK Parti’li Mustafa Savaş’ın 30 Ağustos Başarı Bayramı Mesajı

AK Parti'li Mustafa Savaş'ın 30 Ağustos Başarı Bayramı Mesajı
AK Parti'li Mustafa Savaş'ın 30 Ağustos Başarı Bayramı Mesajı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Okumuş Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, 30 Ağustos Galibiyet Bayramı’nın yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

AK Parti’li Mustafa Savaş, mesajında; “Tarihin şanlı sayfalarına yeniden silinmemek üzere yazılan 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin ve elde edilen büyük zaferin 96. Yıldönümünü milletçe büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bugün aynı zamanda, tanrısal vatan topraklarımızın banal bir Kara parçası olmadığını, burayı işgale yeltenen lekeli zihinlerin o kanlı ellerinin her daim kırılacağını dünya siyasi tarihine not düşmüş olmamızın da 96. Yıldönümü.

Dünyanın en şefkatli ve en yufka yürekli insanları olan aziz Türk Milletinin, vatan topraklarını müdafaa söz konusu olduğunda genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle büyük bir kararlılıkla namlunun ve süngünün üstüne korkusuzca koşarak düşmana nefret edilen şey salışının da yıldönümü. Fakat, nesiller geçse de o lekeli zihinler temizlenmiyor, o kanlı eller tekrar vatan topraklarına fütursuzca uzanabiliyor. Onlarca yıldır kanlı terör eylemleriyle devletimize diz çöktürmeye çalışan dışardaki şer güçler ve içerideki hain işbirlikçileri, 15 Temmuz alçak darbe girişimiyle halk iradesini teslim almaya çalışmışsa da gerçi emellerine ulaşamadılar.

Bugünlerde, silahla elde edemediğini dövizle ve manipülatif idareli politikalarla gerçekleştirme çabasına girişen bu güçler, devletimizin kararlılığı ve milletimizin dirayetiyle yeniden gereken cevabı alıyor. Süre ve mekan gözetmeksizin her daim bir çaba içerisinde olduğumuz vatan ve sancak savunması bugün olduğu gibi yarın da benzer kararlılıkla sürecek, bu topraklara uzanan alçak ellerin tamamı kırılacaktır.

Mazlumlara karşı dünyanın en şefkatli milleti olan Türk milleti, düşmanına karşı da hiddet ve bu kararlılığından asla geri durmayacaktır. Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 96. Yıldönümü ‘nü kutluyor, ilk önce Gazi Mustafa Kemal almak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı. – AYDIN