AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, Demirci’de

AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, Demirci'de
AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, Demirci'de
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Türkiye’de yatırımların devam ettiğini söyledi.

İlçe ziyaretleri dahilinde AK Parti Demirci İlçe Başkanlığını ziyaret eden Aydemir, burada muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Aydemir, sonra Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar ile yapımı aralıksız Demirci-Selendi yolu, Sultan Abdülhamid Han Cami, Eğitim Fakültesi Gözlem Evi ve kütüphane inşaatlarını gezerek incelemeler hakkında bilgi aldı.

Ziyarette gazetecilere açıklama yapan Aydemir, şunları kaydetti:

“Türkiye’de yatırımlar devam ediyor. Birileri Türkiye’nin önünü kesmeye çalışsa bile, kimse bunda muvaffak olamaz. Türkiye ayağa kalkmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında hükümetimiz ve 81 milyon milletimiz ile bir ve beraber olup yolumuza devam edeceğiz. Karşımızda duranlar ellerindeki bütün oyunları vizyona koyuyorlar, oyunlarını oynuyorlar fakat onlar muvaffak olma şansı yok. Bizler inşallah defalarca yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’de huzuru sağladık. Şu Anda de bölgemizde huzuru karşılamak için çalışıyoruz. Türkiye’nin her uygun olduğu gibi Demircimizde de keza belediyemiz keza de hükümet bütün hızıyla yatırımlarımız devam ediyor.”