Adıyaman Milletvekilleri Öğretmenler Gününü Kutladı

Adıyaman Milletvekilleri Öğretmenler Gününü Kutladı
Adıyaman Milletvekilleri Öğretmenler Gününü Kutladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Açık Fikirli ile Yakup Taş, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Öğretmenler Gününü kutlayan Milletvekili Ahmet Aydınlatılmış, bir toplumun öğretmenleri o toplumun bekası ve geleceği, öğretmenlerin elinde olduğunu söyleyerek, “İnsani hasletlerin eğitim ve nezaket ile geliştirilmesi, bilgiyle buluşturulması sorumluluğunu milletimiz adına sırtlanan öğretmenlerimiz, bu tanrısal amaca hizmet ederken, alın terlerini azimleri ve fedakarlıklarıyla yoğurarak geleceğimizi şekillendirmektedirler. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, eğitim sistemimizi 2023 ve 2071 hedeflerimizle buluşturmak, eğitimdeki standartlarımızı yükseltmek için yoğun bir gayret ortaya konurken, inşallah bu gayretler öğretmenlerimizin ideal ve azimleriyle buluşacak ve Türkiye, tarihi birikimi ve kültürel zenginliğiyle bütünleşmiş misal bir dünya medeniyeti inşa edecektir.

Öğretmenler Günü münasebetiyle, öğretmenlerimizin şahsında bu güne dek evlatlarımızın yetiştirilmesi, eğitim ve öğretiminde manâlı roller üstlenmiş, eğitim camiamızın bütün mensuplarına teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününün, öğretmenlerimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Milletvekili Yakup Taş ise Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Öğretmenler, çocuklarımızın topluma yararlı bir birey olarak yetiştirilmesinde önemli bir rolü üstlenmekte ve bedeli hiçbir değerle ölçülemeyecek değin saygın bir görevi icra etmektedirler. Milletçe topyekun çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe gelmek için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimizin başarısı, ülkemizin gelecekteki başarısı olacaktır. Öğretmenlik, gücünü sevgiden bölge tanrısal bir meslektir. Öğretmenlerimiz, güzeli ve her alanda yenileşmeyi savunan, beraberliğimizin, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı büyük bir dayanıklılık ve özveri ile yetiştiren, geleceğimizin mutasyon mimarlarıdır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk öncelikle elde etmek üzere mesleklerini icra ederken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin çocuklarına uzun yıllar eğitim vermiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü candan kutluyorum” diye konuştu. – ADIYAMAN