3D HIFU ile ameliyatsız gençleşin

3D HIFU ile ameliyatsız gençleşin
3D HIFU ile ameliyatsız gençleşin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3D HIFU, İstanbul’da yalnızca seçkin ve sayılı klinikte uygulanan ameliyat veya botoks, dolgu gibi iğneli işlemlere lüzum duymadan gençleşme vaadeden yeni bir teknoloji olması ile biliniyor. Herzamanki Hıfu işleminin fazla daha gelişmiş, yoğunlaştırılmış ve etkili bir versiyonu olan 3D HIFU, fokuslu ultrason ve ultherapi isimleri ile de anılıyor. 30 dakika içinde uygulanan tek bir seans ile lifting ve toparlanma etkisi yaratan işlem, acı ya da sızı olmadan böylece çok soruna alternatif bir çözüm oluştururken herzamanki germe ve toparlama uygulamalarının tarihe karışmasını sağlayacak gibi duruyor.

3d hifu

3D HIFU keza yüz ayrıca de vücutta kullanılabiliyor

Anti-aging amaçlı uygulanan diğer çare yöntemlerine tarafından çok daha ağrısız ve zahmetsiz bir şekilde gıdı sarkmalarını, kaz ayaklarını ve alın kırışıklıklarını giderilmesini karşılayan altın etkili 3D HIFU, çene konturünü belirginleştirebiliyor, kaşları kaldırabiliyor ve yanak bölgesinde gözle görülür bir toparlanma etkisi yaratabiliyor. Uygulamanın en güzel yanı, sadece yüz bölgesine değil vücudun değişik bölgelerinde de kullanıma imkan tanıyarak yapılanma ve germe imkanı tanıması. Popo ve gögüs yapılandırma (dikleştirme), bütün beden germe ve toparlama, kol bölgesi yapılandırma ve sarkmaları gidermenin yanı sıra selülit tedavisi de 3D HIFU ile uygulanabilen tedaviler aralarında yer alıyor.

Tek seans ile 18 ay kalıcı tesir

Ultherapi odaklamış ses dalgaları sistemi ile cildin orta ve üstteki tabakalarında bulunan kolajen sentezlerini uyarıyor ve cildin daha aydınlık görünmesinin yanı sıra toparlanma, sıkılaşma ve yapılanma sağlıyor.

Anti-aging teknolojilerinin en yenisi ve gelişmişi olan 3D HIFU cerrahi bir müdahale gerektirmeden, bere izine sebep olmadan ve deri yüzeyinde kanama ya da travma yaratılmadan uygulandığı için hasta için de oldukça konforlu bir süreç olmasına imkan tanıyor. Geleneksel teknolojiler ile kıyaslandığında tesir süresinde bariz ayrım yaratan ultherapi sisteminin total sonucu bir ay içinde netleşiyor. Takriben 30 dakika süren tek seanslık bir tatbik 18 ay baştan başa etkilerini koruyabiliyor.

3D HIFU yaptırdığınız gün makyaj yapmayın

Medikal her uygulamadan sonradan olduğu gibi, 3D HIFU’dan daha sonra da dikkat edilmesi gerken bir takım noktalar bulunuyor. Örneğin; tatbik günü makyaj yapılmaması, tatbik sonrası 1 hafta değin süreyle lazer epilasyon veya ağda gibi işlemler uygulanmaması gerekiyor. Bunun yanı sıra jurnal kullanılan nemlendirici ürünlerin kullanımına devam edilmesi oysa, ürünü cilde uygularken yukarı içten masaj hareketleriyle operasyon etkilerinin desteklenmesi öneriliyor. Keza dışarı çıkmadan yarım saat kadar önce güneş koruyucu kullanılması gerekiyor.

3D HIFU uygulaması yaptırmak isteyen kişilerin çürük diş, migren veya diş implantları varsa; mutlaka işlemi yapacak uzmanı bilgilendirmeleri gerekiyor.

Kadinvekadin.net özel içeriğidir.