Ziynet Sali: Güçleri Türkiye’ye yetmiyor

Ziynet Sali: Güçleri Türkiye'ye yetmiyor
Ziynet Sali: Güçleri Türkiye'ye yetmiyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye iflas ediyor çığırtkanlığı yapan sanatçıların aksine ülkesinin ve milletinin her zorluktan başarıyla çıkacağına inandığını açıklayan Ziynet Sali, Türk milleti tüm oyunlara göğüs germiş ve bunları bozmuştur” biçiminde konuştu.

“ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Ziynet Sali, ABD’nin açık açık tehditlerini görmezden gelen sözde sanatçıların aksine konuya aklıselim olduğunu vurguladı.

ABD’nin Türkiye’ye aleyhinde başlattığı ekonomik savaşın haberdar olduğunu ifade eden Sali, “Bu ülke üzerine oynanan oyunlar yeni yok ne yazık oysa; onlarca yıldır süregeliyor. Türk milleti bütün oyunlara göğüs germiş ve bunları bozmuştur. Bu idareli bunalımın da üstesinden gelecektir.” dedi.

Ziynet Sali: Güçleri Türkiye'ye yetmiyor

“DİŞ GEÇİREMİYORLAR”

Türkiye’nin buhranlı dönemi atlacağını belirten ünlü artist, “İnanıyorum oysa; Türkiye gücü ve birlikteliği ile bu sıkıntılı durumu da atlatacaktır.” ifadelerini kullandı.

Sali sözlerini şu ifadelerle noktaladı;

Senelerdir bilek gücü ile diş geçiremedikleri ülkemiz, bu kez ekonomik saldırıya maruz kaldı. Devletimiz ve milletimiz, birlik ve birliktelik içinde bu saldırıyı da atlatacaktır. Öncelikle devlet yönetimimiz almak üzere, hepimiz bu güzel ülke için el ele vereceğiz.