Zidane Geleceği Hakkında Anahtar Sözcük Verdi!

Zidane Geleceği Hakkında Anahtar Sözcük Verdi!
Zidane Geleceği Hakkında Anahtar Sözcük Verdi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz sezon Real Madrid ’le Şampiyonlar Ligi ’nde kupaya uzanan Zinedine Zidane, şampiyonluğun arkasında kısa bir süre daha sonra sürpriz bir şekilde görevinden istifa etmişti.

İspanya televizyon kanalı TVE’ye konuşan başarılı çalıştırıcı, “Fazla kısa bir zamanda tekrar bir takımın başına geçeceğime eminim.” biçiminde konuştu.

Teknik direktörlük yapmaktan büyük haz aldığının altını çizen Zidane, “Hayatım her tarafında futbolun içinde yer aldım ve almayı da sürdüreceğim.” dedi.

46 yaşındaki Fransız teknik adam, Real Madrid’in başında bulunduğu dönemde 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 ’şer UEFA Süper Kupa ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 1 ’er La Liga ve İspanya Süper Kupa şampiyonlukları kazanmıştı.

İspanyol ve İngiliz basınında son günlerde çoğu kez bulunan haberlerde, Manchester United ile bu sezona kötü başlayan ve basın toplantılarındaki afresif tutumu nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalan Portekizli menajer Jose Mourinho’nun yerine Zidane’ın takımın başına geçebileceği öne sürülüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.