Zidane ’dan Karim Benzema Değerlendirmesi!

Zidane ’dan Karim Benzema Değerlendirmesi!
Zidane ’dan Karim Benzema Değerlendirmesi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid ’den sürpriz bir şekilde bölünme kararı alan Fransız teknik adam Zinedine Zidane, “Benzema bireysel hırslarını aşmış; tam bir takım oyuncusu” dedi.

Real Madrid, Zinedine Zidane idaresinde sırt sırta 3. kere Şampiyonlar Ligi’ni şampiyonluğu yaşarken, Fransız forvet Karim Benzema ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Real Madrid ’i çalıştırdığı dönemde Benzema’ya kesintisiz kısmet veren Zinedine Zidane, bu sezona kasırga gibi giren vatandaşına takviye verdi.

Tecrübeli teknik adam, sürpriz bir biçimde İspanyol deviyle yollarını ayırmasının gerisinde, birincil defa Real Madrid’i değerlendirdi.

Eski öğrencisi Benzema için bambaşka bir parantez açan Zidane; “Benzema çok sayıda gol atamamış olabilir. Fakat en kayda değer hamle güçlerimizden biriydi. O, topu ayağımızda tutarak; arkadaşlarına abes alanlar yaratan tam bir takım oyuncusu” biçiminde konuştu.

Real Madrid’de yaşanılan en zorlama durumun, meşhur futbolcuları denetim aşağı tutmak olduğunu söyleyen Zidane; “Bu futbolcularla nasıl çalışacağınızı bilmeniz gerekiyor. Ekip düşüşe geçse de, kadronuzda böyle futbolcular olduğu müddetçe mutlaka toparlanırsınız. Benim görevim, dıştan gelen eleştirilerin, takım içerisinde negatif bir hava oluşturmasını engel olmaktı.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.