Yiğit Bulut: Dövizden TL’ye dönenler kazanacak

Yiğit Bulut: Dövizden TL'ye dönenler kazanacak
Yiğit Bulut: Dövizden TL'ye dönenler kazanacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yiğit Bulut: Dövizden TL'ye dönenler kazanacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, dolar/TL kuruyla ilgili olarak Star gazetesinde kaleme aldığı yazısında, “Şimdi dövizden TL’ye dönme günü” ifadelerini kullandı.

Sorunun hesaplı veya parasal olmadığını savunan Bulut, “Sorun onlara tarafından açık, diz çökertemedikleri Türkiye” ifadesini kullandı.

“YAPANLARIN NASIL GELIR EDECEĞİNİ HER ZAMAN BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Bulut, şöyle devam etti: “15 Temmuz bedensel işgal denemesinin yeni sürümü olan bu dalganın birincil amacı devlet-hükümet-insanlar arasında derin çatlaklar açtırmak, sivil itaatsizliği körüklemek, ülkemize olan inancımızı kırmak. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti son 1000 yılın en ağır saldırılarından biri aşağıda! Sonuç; TL enstrümanlar tarihi alım fırsatı veriyor! Derhal dövizden TL’ye dönüp Türk anapara piyasalarına ve TL enstrümanlara sahip çıkma günü. Bu adımı atanların 12-48 ay içinde nasıl bir gelir elde edeceğini daima birlikte göreceğiz. Gün birlik olma ve varlıklarımıza sahip çıkma günü. Bu dalga atlatılınca, bu finansal darbenin sahipleri ile daimi hesaplaşma da kesinlikle başlayacak.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ