Yiğit Bulut: Dolardan TL’ye Geçenler 12-48 Ay İçinde Büyük Gelir Elde Edecek

Yiğit Bulut: Dolardan TL'ye Geçenler 12-48 Ay İçinde Büyük Gelir Elde Edecek
Yiğit Bulut: Dolardan TL'ye Geçenler 12-48 Ay İçinde Büyük Gelir Elde Edecek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, dolar/TL kuruyla ilgili olarak Star gazetesinde kaleme aldığı yazısında, “Şu Anda dövizden TL’ye dönme günü” ifadelerini kullandı.

Sorunun ekonomik ya da mali olmadığını savunan Bulut, “Sorun onlara kadar açık, diz çökertemedikleri Türkiye” ifadesini kullandı.

İşte Yiğit Bulut’un yazısından bir kesit;

15 Temmuz somut işgal denemesinin yeni sürümü olan bu dalganın ilk amacı devlet-hükümet-ırk arasında derin çatlaklar açmak, sivil itaatsizliği körüklemek, ülkemize olan inancımızı yaralamak. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti son 1000 yılın en ağır saldırılarından biri aşağıda!

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ”

Netice; TL enstrümanlar tarihi alım fırsatı veriyor! Derhal dövizden TL’ye dönüp Türk sermaye piyasalarına ve TL enstrümanlara sahip çıkma günü. Bu adımı atanların 12-48 ay içinde nasıl bir kazanç elde edeceğini defalarca birlikte göreceğiz. Gün birlik olma ve varlıklarımıza sahip çıkma günü.

“HESAPLAŞMA BAŞLAYACAK”

Bu dalga atlatılınca, bu finansal darbenin sahipleri ile kalıcı hesaplaşma da kesinlikle başlayacak.

Cumhurbaşkanlığından, Döviz Kuru Açıklaması: Türkiye Ekonomik Savaş VermektedirCumhurbaşkanlığından, Döviz Kuru Açıklaması: Türkiye Ekonomik Savaş Vermektedir Merkez Bankası'ndan Zorunlu Karşılık Adımı: TL Zorunlu Karşılıklarda 250 Baz Puan İndirildiMerkez Bankası’ndan Zorunlu Karşılık Adımı: TL Zorunlu Karşılıklarda 250 Baz Puan İndirildi