Yeşim Salkım: Demet Akalın sanatkâr değil

Yeşim Salkım: Demet Akalın sanatkâr değil
Yeşim Salkım: Demet Akalın sanatkâr değil
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatıyla ilgili arkadaşça açıklamalarda bulunan Yeşim Salkım, Demet Akalın hakkında da açıklamalarda bulundu.

“KADINI ELİMDEN BASKI ALDILAR”

”Dayak’ itirafında bulunan Yeşim Salkım; sahneye ilk çıktığı yıllarda kendisine küfür eden bir bayan izleyiciyi dövdüğünü söyledi. Meşhur artist; ‘‘Mikrofonu masaya fırlatıp sahneden indim. Kadını iki adamın arasından çekip alıp tekme tokat dövdüm. Üç şef elimden alamadı” dedi.

“ERKAN BENİM SEMT ARKADAŞIM”

Ufak yaşlarda da semt arkadaşı Erkan Petekkaya’yla fazla tartışma ettiğini gösteren usta; ”Ben mahalleye girdiğimde erkek çocuklar çil yavrusu gibi dağılırdı” diye ekledi.

“ÇOK ZENGİNDİM”

25 yaşında zenginliğin zirvesini gördüğünü, çok güzel bir hayat yaşadığını ve her türlü lüksü gördüğünü anlatan Yeşim Salkım; ”Helikopter ve teknelerle gezdim, boynumda 3 milyon dolarlık kolye vardı lakin boşanınca eski eşime iade ettim.” dedi.

“CÜMBÜR CEMAAT SANATÇI OLAMAZ”

Cümbür Cemaat ressam olamaz diyen ve sanat camiasından bazı isimleri adeta topa tutan Yeşim Salkım, Demet Akalın’ın usta olmadığını, yalnızca şarkıcı olduğunu belirtti.

Demet Akalın’ın marka takıntılı bir ünlü olduğunu söyleyen Salkım, ”Bana hiçbir katkısı olmayacak bir ayakkabıya Demet Akalın gibi 5000 euro vermem” dedi.

Yeşim Salkım: Demet Akalın sanatçı değil