Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Çalışmalarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Çalışmalarına Başladı
Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Çalışmalarına Başladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Klasik Toplantısı 1. oturumunda gündeme alınan komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası buluşma salonunda Meclis Başkanvekili Sadin Şahin Başkanlığında gerçekleşen görüşme hürmet duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış ve yoklamanın gerisinde başta 09 Ağustos 2018 tarihli Ağustos Ayı Toplantısının karar özeti oy birliği ile kabul edildi. Seyran mahallesindeki bir sokağa Aziz Uçar isminin verilmesine karşın önerge görüşüldükten daha sonra onaylanırken, görevinden istife eden CHP’li Üye Orhan Tanataş’ın yerine İlçe Seçim Kurulu tarafından CHP’li değiştirme üye Mehmet Alğan’ın atandığı bilgisi Meclis Üyeleriyle paylaşıldı. 1.oturum toplantısında gündeme alınan beş madde İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda ertelenirken, altı madde ise 2. oturum Toplantısında görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi. Toplantıya katılan Meclis Üyelerine teşekkür eden Meclis Başkanvekili Sadin Şahin, alınan kararların bahtı açık olmasını temenni ettikten daha sonra toplantıyı kapattı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Alışılmış Toplantısı 2.Oturumunu gerçekleştirmek için 06 Eylül 2018 Perşembe günü saat 10: 00’da bitmiş bir araya gelecek. – MALATYA