Vefat haberini veren doktora saldırdı

Vefat haberini veren doktora saldırdı
Vefat haberini veren doktora saldırdı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’taki hastaneden Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen ve mide kanseri olduğu öğrenilen İ.T. yolda fenalaşınca Ereğli’de bulunan özel hastaneye getirildi. Burada yapılan tüm müdahalelere karşın İ.T. kurtarılamadı.

ÖLÜM HABERİNİ VEREN DOKTORA SALDIRI

Ölüm haberini aileye saptamak için gelen Duyumsuzlaşma Uzmanı Dr. Veyis Turan, ölen İ.T.’nin oğlu H.T.’nin saldırısına uğradı. Hastane görevlileri ve vatandaşların araya girmesi doktora saldıran H.T. sakinleştirildi. Aldığı darbelerle etkilenen Veyis Turan teftiş nedeniyle hastanenin acil servisine götürüldü. H.T. ise ifadesi gücüne gitmek üzere polis merkezine götürüldü.

Ölüm haberini veren doktora saldırdı

“İNSANLIK DIŞI BİR DURUM”

Özel hastanenin başhekimi Ercan Yalçın, “Hasta, Zonguldak’tan Düzce’ye nakil yapılırken yolda fenalaşarak hastanemize kabul edilmiş. Terminal yani son dönemde bir hasta. Nihayetinde hasta yolda kötüleşmiş. Bilhassa kanser hastalığında son dönemlerinde tedavi mümkün olmuyor. Uygulanan şiddetin gerekçesi nedir kavramak mümkün değil. Can Sıkıcı bir durum. İnsanlık dışı bir durum. Devir başındaki bir arkadaşımız, ölüm haberini belirlemek için geldiğinde hasta yakınlarının şiddetine maruz kaldı. Her ne olursa olsun bir yapılan her türlü şiddete karşıyız. Bu konuda da zorunlu yasal yaptırımların yapılmasını istiyoruz” dedi.