Van’da asfalt çalışmalarına sürat verildi

Van'da asfalt çalışmalarına sürat verildi
Van'da asfalt çalışmalarına sürat verildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018 yol yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi Yol Üretim, Bakım ve Yenileme Daire Başkanlığı, Tuşba ilçesinde yer alan 15 semt grup yolunda asfalt çalışması başlattı.

ASFALTA KAVUŞAN YOLLAR

40,5 kilometresi sıcak asfalt, 27 kilometresi çift katlı sathi kaplama almak üzere toplam 67.5 kilometrelik yolda yapılan egzersiz ile Şahgeldi, Tabanlı, Tevekli, Bardakçı, Çitören, Çakırbey, Sağlamtaş grup yolları ve Özkaynak, Gülsünler, Kasımoğlu, Otluca grup yolları ile Hıdır, Ocaklı, Yemlice, Akçaören grup yolları asfalta kavuşturuluyor.

Çalışmaları uygun denetleyici Yol Yapım Bakım ve Yenileme Daire Başkanı Serdar Tarhan, çalışmalarla ilgili veri aldı.

Büyükşehir Belediyesinin sezon sonuna kadar yalnızca Tuşba ilçesinde takriben 85 kilometre yol çalışması gerçekleştireceğini açıklayan Serdar Tarhan, “Valimiz Murat Zorluoğlu ’nun talimatları doğrultusunda 2018 yol yatırımları zarfında Tuşba ilçemizde 40.5 kilometresi sıcak asfalt almak üzere yaklaşık 85 kilometre asfalt ve yol yapımı gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 15 kilometresini kendi işgücümüzle yaptığımız bu çalışmamızı sezon sonuna kadar tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Van'da asfalt çalışmalarına hız verildi

Van'da asfalt çalışmalarına hız verildi